Huis verkopen Holthone

Uw huis in Holthone goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Huis verkopen in of rondom Holthone? Ontvang binnen één werkdag een vrijblijvend bod zonder enig voorbehoud. Een aanvraag is kosteloos en verplicht u tot niets.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Holthone

Gaat u uw huis verkopen in Holthone? Sons Real Estate is een vastgoedkoper en doet direct een bod op uw huis, zonder bouwkundige keuring of financieringsvoorbehoud. Daarnaast overleggen we graag de verkoopvoorwaarden, zodat u op een rustgevende manier uw huis kunt verkopen in Holthone of omliggende plaatsen zoals Coevorden, Gramsbergen, Steenwijksmoer of elders. Laat uw gegevens achter en ontvang binnen een werkdag een vrijblijvend aanbod.

Met spoed uw huis verkopen in Holthone

Wilt u uw met spoed verkopen in Holthone? Dat is mogelijk via een directe verkoop aan Sons Real Estate. Als landelijk actieve vastgoedkoper kunnen wij uw huis op zeer korte termijn van uw afnemen. We kunnen snel schakelen en sturen direct een taxateur uw kant op voor een vrijblijvende waardebepaling. Uw woning wordt dan voornamelijk beoordeeld op de onderhoudsstaat en het afwerkingsniveau. Ook als uw woning in een gedateerde staat verkeert, kunt u bij ons terecht voor een snelle verkoop. We zorgen voor een passend bod, waarbij eventuele renovaties of verbouwingen uiteraard worden meegenomen in de waardebepaling. In de meeste gevallen is de verkoop van uw huis al binnen een week rond.

Geen opstartkosten of verborgen kosten achteraf

Bijkomend voordeel van een directe verkoop aan Sons Real Estate, is dat u geen enkele kosten hoeft af te dragen. Zo is er geen sprake van opstartkosten en vervallen de reguliere bijkomende kostenposten zoals makelaars- en notariskosten. Bij een verkoop via een makelaar moet u vaak al enkele duizenden euro’s afdragen aan courtagekosten of andere provisies. Daarnaast komt het in sommige gevallen voor dat u te maken krijgt met kosten achteraf. U kunt uw huis geheel kosteloos verkopen in Holthone, als u kiest voor een directe verkoop aan Sons Real Estate. Zo nemen we de kosten voor de overdracht voor eigen rekening en ontvangt u precies wat we u in eerste instantie bieden. Voor meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken of een aanvraag indienen via het contactformulier.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!