Huis verkopen Hollandsche Rading

Uw huis in Hollandsche Rading goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Snel uw huis snel verkopen in of nabij Hollandsche Rading? U kunt geheel gratis en vrijblijvend een aanvraag doen. U ontvangt spoedig een bod zonder financieringsvoorbehoud.Een taxatie en een gunstig bod op korte termijn Een directe verkoop aan Sons Real Estate biedt een uitkomst wanneer u uw woning binnen een kort tijdsbestek wenst te verkopen. Nadat we uw aanvraag binnen hebben gekregen, maken we graag een afspraak op locatie. Vervolgens voert één van onze ervaren taxateurs een nauwkeurige waardebepaling. Dankzij onze expertise kan de taxatie zowel vlot als nauwkeurig worden uitgevoerd. We houden onder meer rekening met het afwerkingsniveau en de onderhoudsstaat van uw woning. Spoedig brengen we een uitstekend bod uit. Hierbij is geen sprake van voorbehoud van financiering. U kunt voor elk soort woning een aanvraag doen, zowel in boerderijen, villa’s en landhuizen als tussenwoningen en appartementen zijn we geïnteresseerd. Een zorgeloos verkooptraject Gedurende het verkooptraject proberen we zoveel mogelijk zorgen van u weg te nemen. Omdat we woningen voor eigen rekening kopen zonder tussenkomst van derden, kunnen we bijvoorbeeld de overdrachtsdatum aanpassen aan uw voorkeur. Ook heeft u de optie om het huis na de verkoop terug te huren. Verder is het in de meeste gevallen bespreekbaar om een voorschot te ontvangen voor de aanschaf van nieuwe inboedel. We garanderen u een flexibel en zorgeloos verkooptraject. Bent u van plan om uw huis te verkopen in Hollandsche Rading of omgeving? Neem dan vandaag nog contact met ons op. U kunt ons telefonisch of via het contactformulier bereiken.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Hollandsche Rading

Wilt u graag direct uw huis verkopen in Hollandsche Rading, Maartensdijk, Lage Vuursche, Westbroek of elders in de regio? Dan moet u bij Sons Real Estate zijn. Als landelijk actieve vastgoedmaatschappij kopen we alle typen woningen voor eigen rekening en zonder tussenkomst van derden. Doe vandaag nog een aanvraag. Dit is kosteloos, verplicht u tot niets en u gaat een flexibel en zorgeloos verkooptraject in. Op korte termijn ontvangt u een uitstekend bod op uw woning zonder financieringsvoorbehoud. We informeren u graag over de mogelijkheden.

Een taxatie en een gunstig bod op korte termijn

Een directe verkoop aan Sons Real Estate biedt een uitkomst wanneer u uw woning binnen een kort tijdsbestek wenst te verkopen. Nadat we uw aanvraag binnen hebben gekregen, maken we graag een afspraak op locatie. Vervolgens voert één van onze ervaren taxateurs een nauwkeurige waardebepaling. Dankzij onze expertise kan de taxatie zowel vlot als nauwkeurig worden uitgevoerd. We houden onder meer rekening met het afwerkingsniveau en de onderhoudsstaat van uw woning. Spoedig brengen we een uitstekend bod uit. Hierbij is geen sprake van voorbehoud van financiering. U kunt voor elk soort woning een aanvraag doen, zowel in boerderijen, villa’s en landhuizen als tussenwoningen en appartementen zijn we geïnteresseerd.

Een zorgeloos verkooptraject

Gedurende het verkooptraject proberen we zoveel mogelijk zorgen van u weg te nemen. Omdat we woningen voor eigen rekening kopen zonder tussenkomst van derden, kunnen we bijvoorbeeld de overdrachtsdatum aanpassen aan uw voorkeur. Ook heeft u de optie om het huis na de verkoop terug te huren. Verder is het in de meeste gevallen bespreekbaar om een voorschot te ontvangen voor de aanschaf van nieuwe inboedel. We garanderen u een flexibel en zorgeloos verkooptraject. Bent u van plan om uw huis te verkopen in Hollandsche Rading of omgeving? Neem dan vandaag nog contact met ons op. U kunt ons telefonisch of via het contactformulier bereiken.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!