Huis verkopen Heiligerlee

Uw huis in Heiligerlee goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in of nabij Heiligerlee? Vastgoedmakelaar Sons Real Estate doet een bod op elk soort woning. Een aanvraag is eenvoudig, geheel kosteloos en verplicht u tot niets.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Heiligerlee?

Bent u van plan uw huis te verkopen in Heiligerlee of in Westerlee, Reiderland of Blauwestad? Sons Real Estate doet graag een bod op uw woning. Als landelijk actieve vastgoedmakelaar zijn we geïnteresseerd in elk soort woonvastgoed. We doen direct een vrijblijvend bod en zorgen voor een vlot en flexibel verkooptraject, zonder enige onzekerheden. In de meeste gevallen is uw woning in Heiligerlee al binnen één week verkocht.

Ongeacht de staat van uw woning een uitstekend bod

Sons Real Estate is als vastgoed opkoper geïnteresseerd in elk soort woonvastgoed. Zo kunt u bij ons terecht voor de verkoop van uw rijtjeswoning, vrijstaand huis, boerderij of villa, maar ook op uw appartement, studio, kamer of tinyhouse doen we uiteraard een bod. De staat van uw woning is minder van belang, aangezien wij de nodige renovaties eventueel zelf kunnen doorvoeren. De waarde van uw woning in Heiligerlee kunnen wij snel bepalen. Door onze lokale marktkennis en ervaren taxateurs zorgen we ervoor dat er binnen één werkdag een bod klaarstaat. Het bod dat wij uitbrengen op uw woning in Heiligerlee is te allen tijde zonder enig voorbehoud van financiering. Zo hoeft u zich nooit zorgen te maken over het rondkrijgen van de financiering. We kunnen uw woning namelijk direct uit eigen middelen aankopen.

Zowel direct als uitgestelde levering is mogelijk

Als u wilt ingaan op ons bod, dan heeft u veel opties. Zo is het mogelijk om uw woning direct op te leveren, waarna wij de verkoopsom op korte termijn uitbetalen. Maar een uitgestelde oplevering is ook een optie. U kunt dan een overdrachtsdatum naar wens invullen, zodat de overgang naar een nieuwe woning, soepel zal verlopen. In het ergste geval komt u dan niet met twee woningen te zitten. Daarnaast zijn we ook flexibel in alle overige voorwaarden. Als u kiest voor een directe verkoop aan Sons Real Estate, dan kunt u uw huis verkopen in Heiligerlee, zonder enig verkoopstress of onzekerheden. Neem contact op voor een vrijblijvende waardebepaling.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!