Huis verkopen Heijningen

Uw huis in Heijningen goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Huis verkopen rondom Heijningen zonder verkoopkosten en onzekerheden? Direct een vrijblijvend, marktconform bod ✓ Bepaal zelf wanneer u verkoopt ✓ Woningen in alle soorten & staten ✓ Optie tot terughuren

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Een huis verkopen in Heijningen zonder verkoopstress?

Overweegt u uw huis te verkopen in Heijningen of in omliggende plaatsen zoals Klundert, Helwijk, Willemstad of elders in de regio? Sons Real Estate biedt een snel en flexibel verkooptraject, zonder onzekerheden. Ongeacht het type woning of onderhoudsstaat, doen we vrijblijvend een bod. Gaat u akkoord met ons bod? Dan kunt u rekenen op een soepel en snel verkooptraject, waarbij u in alle rust op zoek kunt gaan een vervangende woning. Een aanvraag is geheel kosteloos en zonder verplichtingen.

Verkoop uw huis in Heijningen direct aan Sons Real Estate

Bij Sons Real Estate kunt u terecht voor een snelle verkoop van uw woning in Heijningen en omstreken. Op basis van een snelle waardebepaling en opname van uw woning, doen wij een vrijblijvend bod, zonder enig voorbehoud. Zo kopen wij uw woning direct en vrij van financiering. Daarnaast nemen wij gebreken achteraf voor eigen risico. Op die manier bent u verzekerd van een snel verkooptraject en heeft u als verkoper direct zekerheid. Van een rijtjeswoning, appartement of een studio, tot een vrijstaand huis, boerderij of een tiny house. Sons Real Estate is geïnteresseerd in elk soort woning in de regio Heijningen. Als opkoper kunnen wij veel opties bieden en komen we u veel tegemoet. Op die manier kunt u rustig en zonder verkoopstress uw woning verkopen.

Flexibele verkoop en geen verkoopkosten

Na uw aanvraag bepalen we de waarde van uw woning in Heijningen snel. We maken daarvoor graag een afspraak voor een korte bezichtiging. We bekijken uw woning dan op afwerkingsniveau en de staat van onderhoud. Daarnaast bekijken we de vraagprijs en daadwerkelijke verkoopprijs van vergelijkbare woningen in uw wijk of regio. Op die manier is de waarde van uw woning snel bepaald en kunnen we zorgen een uitstekend aanbod. Bij akkoord op dat bod, schakelen we snel over op het verkooptraject. In de meeste gevallen kunt u uw huis in Heijningen binnen één week verkopen. Voordeel is dat we als opkoper flexibel kunnen zijn in voorwaarden en dat u flink kunt besparen op makelaars- en notariskosten. Een verkoop aan Sons Real Estate is namelijk geheel kosteloos. Laat uw gegevens achter of neem telefonisch contact op voor een vrijblijvend bod.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!