Huis verkopen Haler

Uw huis in Haler goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Snel uw huis verkopen in of rondom Haler? Vastgoedmakelaar Sons Real Estate doet graag een bod. Een aanvraag is eenvoudig, geheel kosteloos en verplicht u tot niets.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Haler

Met directe zekerheid uw huis verkopen in Haler? Kies dan voor een verkoop aan Sons Real Estate. Sons Real Estate is een landelijke actieve vastgoedorganisatie waaraan u snel en zonder enige onzekerheden uw huis kunt verkopen. Bij ons ontvangt u direct een goed bod op uw woning en is er geen sprake van een lang en onzeker verkooptraject. Als u zorgeloos uw huis wilt verkopen in Haler of in Hunsel, Ittervoort, Ell of elders in de regio, dan biedt een directe verkoop aan Sons Real Estate een uitkomst.

Geen onzekerheden of verkoopstress

Kiest u voor een directe verkoop aan Sons Real Estate? Dan zijn er geen onzekerheden en kunt u uw huis in Haler zonder verkoopstress verkopen. Zo brengen we te allen tijde een bod uit zonder financieringsvoorbehoud en is een bouwkundige keuring geen onderdeel van de taxatie. Ons uitgebrachte bod staat dus gelijk vast, zodat u direct weet wat u kunt overhouden aan de verkoop. Daarnaast zijn we zeer flexibel in overdrachtsdatum en andere verkoopvoorwaarden, en kunt u ongewenste inboedel gerust laten staan in de woning. Aangezien de overdrachtsdatum naar wens in te vullen is, bent u verzekerd van een soepele overgang naar uw nieuwe woning. Zo kunt u gerust nog blijven wonen, terwijl de verkoop al rond is. 

Altijd een goede prijs voor uw woning in of rondom Haler

Als ervaren vastgoedmakelaar zorgen we altijd voor een grondige taxatie van uw woning. Zo kopen we door het hele land divers woonvastgoed op voor ons eigen aanbod. U bent altijd verzekerd van een passend bod, zodat u voor een goede prijs uw huis toch op een snelle manier kunt verkopen. Naast een goed bod heeft u als verkoper ook verscheidene opties. Zo is het mogelijk om uw huis te huren na de verkoop en is een directe aanbetaling bespreekbaar. Zo kunt u dus uw huis verkopen en er nog een periode blijven wonen en kunt u met een directe aanbetaling een verbouwing financieren. Er is veel mogelijk als u kiest voor een directe verkoop aan Sons Real Estate. Bent u van plan uw huis te verkopen en woont u in Haler of omgeving? Neem dan contact op met Sons Real Estate of laat uw gegevens achter via het contactformulier.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!