Huis verkopen Goes Wilhelminadorp

Uw huis in Goes Wilhelminadorp goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis direct verkopen in Goes Wilhelminadorp? Sons Real Estate koopt elk soort huis zonder enig voorbehoud. Een aanvraag is kosteloos en zonder verplichtingen.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Goes Wilhelminadorp

Wilt u snel en zonder onzekerheden uw huis verkopen in Goes Wilhelminadorp of in omliggende plaatsen zoals Kapelle, Kattendijke, Wemeldinge of elders in de regio? Sons Real Estate is een vastgoedkoper en heeft interesse in elk soort woonvastgoed. Zo kunt u bij ons terecht voor de verkoop van een hoekhuis, appartement en een boerderij, maar ook op villa’s, vakantiewoningen en landhuizen, brengen we graag een bod uit. U bent verzekerd van een goed bod en een zorgeloos verkooptraject met veel flexibiliteit.

Op elk type woning een vrijblijvend bod

Als vastgoedmakelaar zijn we landelijk actief en kunt u elk type huis in Goes Wilhelminadorp of omgeving aan ons verkopen. Zo kunt u een aanvraag bij ons doen voor een aanbod op uw woning. Een van onze professionele taxateurs komt spoedig naar uw locatie voor een vlotte waardebepaling. De waarde van uw woning in Goes Wilhelminadorp bepalen onze taxateurs op een aantal factoren. Zo is de onderhoudsstaat van uw woning van belang, maar ook het algemeen afwerkingsniveau en of er sprake is van eventuele renovaties of verbouwingen. Ongeacht het type woning dat u wenst te verkopen, bent u bij ons altijd verzekerd van een vrijblijvend bod zonder voorbehoud. Zo heeft u altijd direct zekerheid en kunt u uw woning op een snelle en zorgeloze manier verkopen in Goes Wilhelminadorp.

Flexibele verkoopvoorwaarden

Bent u genoodzaakt uw huis te verkopen in Goes Wilhelminadorp of omstreken, maar wilt u er nog wel graag in blijven wonen? Bij Sons Real Estate is het mogelijk om uw huis te verkopen en dit vervolgens te huren. Met een sale en leaseback constructie kunt u uw huis na verkoop huren voor een tijdelijke periode. Heeft u bijvoorbeeld al een woning op het oog en wilt u alvast een verbouwing starten? Na het tekenen van de overeenkomst is het mogelijk om direct een aanbetaling te ontvangen, zodat u dit bedrag direct kunt gebruiken voor de verbouwing. Bent u benieuwd naar welk bod wij kunnen brengen op uw huis in Goes Wilhelminadorp? Neem dan vandaag nog telefonisch contact op met Sons Real Estate of laat uw gegevens achter op de website.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!