Huis verkopen Garnwerd

Uw huis in Garnwerd goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Huis verkopen in of nabij Garnwerd? Ontvang binnen één werkdag een vrijblijvend bod zonder voorbehoud. Een aanvraag is geheel kosteloos en verplicht u tot niets.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Garnwerd

Zonder onzekerheden uw huis verkopen in Garnwerd? U kunt uw huis met directe zekerheid verkopen aan Sons Real Estate. Sons Real Estate is een vastgoedkoper en doet graag een bod op uw woning. U kunt uw woning in elke staat aan ons verkopen. U ontvangt direct een aantrekkelijk aanbod zonder dat u zich zorgen hoeft te maken om een bouwkundige keuring of financieringsvoorbehoud. Zo kunt u uw huis zorgeloos verkopen in Garnwerd, maar ook in Aduard, Bedum, Winsum of elders.

Aantrekkelijk bod op uw huis in Garnwerd

Heeft u een huis in Garnwerd en wenst u uw huis snel en voor een goede prijs te verkopen? Sons Real Estate is als landelijk actieve vastgoedkoper de partij waaraan u snel uw huis kunt verkopen. Zo kunt u bij ons een aanvraag doen voor een vrijblijvend bod, waarna we direct één van onze taxateurs uw kant opsturen voor waardebepaling. Op basis van uw aangeleverde gegevens krijgen we tevens een goede indicatie. Zo kijken we naar het verschil tussen de vraag- en verkoopprijs van vergelijkbare woningen in uw wijk of omgeving en in combinatie met de korte opname op locatie, doen we vervolgens een aantrekkelijk bod zonder dat u zich zorgen hoeft te maken om enig voorbehoud.

Flexibele verkoopvoorwaarden

Als u kiest voor een directe verkoop aan Sons Real Estate, dan profiteert u direct van onze flexibiliteit. Zo zijn we als vastgoedkoper zeer flexibel in overdrachtsdatum, maar ook de verkoopvoorwaarden. Het is mogelijk om bijvoorbeeld de overdrachtsdatum te bepalen, zodat u verzekerd bent van een soepele overgang naar uw nieuwe woning. Heeft u zware inboedel staan, maar wilt u inboedel zoals kasten, bedden, tafels of ander zwaar meubilair niet meeverhuizen? U kunt dit gerust laten staan en wij zorgen voor hergebruik of afvoer. Of u nu een appartement, vrijstaand huis of een rijtjeswoning wilt verkopen, neem dan contact op met Sons Real Estate. Wij kopen uw woning direct voor eigen rekening. 

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!