Huis verkopen Ezinge

Uw huis in Ezinge goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in Ezinge zonder onzekerheden? Direct een vrijblijvend, marktconform bod ✓ Bepaal zelf wanneer u verkoopt ✓ Woningen in alle soorten & staten ✓ Optie tot terughuren

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Snel uw huis verkopen in Ezinge

Wilt u snel uw huis verkopen in Ezinge of omgeving? Sons Real Estate is vastgoedbedrijf waaraan u direct uw huis kunt verkopen, ongeacht het type of de onderhoudsstaat. We zorgen snel voor een waardebepaling en doen vervolgens een bod, zonder enig voorbehoud. Bij akkoord op ons voorstel, kunt u rekenen op een vlotte verkoop met flexibele voorwaarden. Uw huis verkopen in Ezinge of omliggende plaatsen zoals Oldenhove, Feerwerd of Schouwerzijl? Neem dan contact op Sons Real Estate.

Direct een bod op elk soort woning regio Ezinge

Van een tinyhouse, bungalow of een stacaravan, tot aan een rijtjeswoning, vrijstaand huis of een villa. Sons Real Estate doet een bod op elk soort woonvastgoed in of nabij Ezinge. Als u een vlotte en zeker verkoop wenst van uw woning, dan biedt een directe verkoop aan Sons Real Estate een uitkomst. Als vastgoedmakelaar kopen wij namelijk tevens diverse woningen voor eigen rekening. Zo zorgen we na een snelle waardebepaling in alle gevallen voor een marktconform bod, zonder enig financieringsvoorbehoud. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken omtrent de financiering en hoeft u nooit een langdurig en onzeker verkooptraject in. Dat is het het voordeel van een directe verkoop aan Sons Real Estate.

Gegarandeerd een zowel snelle als flexibele verkoop

Omdat wij uw woning direct kunnen afnemen, zonder enig tussenkomst van derden, bent u verzekerd van snelle verkoop. Via een regulier verkooptraject krijgt u te maken met potentiële kopers, bezichtigingen, biedingen en derden. Als u genoodzaakt bent op korte termijn uw huis te verkopen in Ezinge, dan kunt u altijd bij Sons Real Estate terecht. Zo zorgen we in de meeste gevallen al binnen één werkdag voor een uitstekend bod. Bij akkoord kunnen we dan ook snel schakelen en de nodige formaliteit bespreken. Een korte opname op locatie is dan ook altijd een onderdeel van het verkooptraject. Voordeel is dat we als opkopende vastgoedmakelaar flexibel kunnen zijn in de voorwaarden. Op die manier kunt uw woning zonder enige onzekerheden of verkoopstress aan ons verkopen. Neem contact op voor meer informatie.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!