Huis verkopen Emmeloord

Uw huis in Emmeloord goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in Emmeloord zonder onzekerheden of verkoop stress? Direct een vrijblijvend, marktconform bod ✓ Bepaal zelf wanneer u verkoopt ✓ Woningen in alle soorten & staten ✓ Optie tot terughuren

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Met directe zekerheid uw huis verkopen in Emmeloord?

Denkt u er over na om uw huis te verkopen in Emmeloord of omstreken? Sons Real Estate is een vastgoed opkoper waaraan u direct uw huis kunt verkopen. Wij brengen een vrijblijvend bod uit op elk type woning, ongeacht de staat of het formaat. Bij akkoord op ons voorstel, kunt u rekenen op een zowel vlot als flexibel verkooptraject, waarbij u direct zekerheid heeft. Wilt u een huis verkopen en woont u in Tollebeek, Marknesse, Nagele of een andere omliggende plaats? Ook dan kunt u vrijblijvend een bod ontvangen.

Flexibele verkooptraject zonder makelaars- of notariskosten

Of het nu gaat om rijtjeswoningen, appartementen of vrijstaande huizen. Sons Real Estate doet een vrijblijvend bod op uw woning. Voor ons eigen aanbod kopen we door heel het land divers woonvastgoed. De onderhoudsstaat van uw woning is minder van belang aangezien wij tevens beschikken over een eigen afdeling bouw. Zo is het mogelijk om een verouderde woning aan te bieden, waarbij er sprake is van achterstallig onderhoud. Maar ook is het mogelijk om een totaal gerenoveerde woning of een woning in nieuwstaat aan te bieden. Als u akkoord gaat met ons voorstel, dan kunt u rekenen op flexibiliteit en u hoeft geen enkele makelaars- of notariskosten af te dragen. U kunt aan ons uw huis kosteloos verkopen in Emmeloord.

De waarde van uw woning in Emmeloord is snel bepaald 

Voordat we een definitief bod uitbrengen op uw woning, zorgen we voor een vlotte waardebepaling. Een aanvraag voor een bod is gratis en verplicht u tot niets. Na uw aanvraag gaan onze taxateurs direct aan de slag met het opstellen van de waardebepaling. Zo wordt er gekeken naar de reeds verkochte vergelijkbare woningen in uw wijk en wordt het verschil tussen de vraagprijs en de daadwerkelijke prijs, meegenomen in de berekening. We maken graag een afspraak voor een bezichtiging, zodat we een goede indruk krijgen van de onderhoudsstaat en het afwerkingsniveau van uw woning. Vervolgens komen we tot een passend bod, zonder voorbehoud. Zo heeft u direct zekerheid en weet u precies wat u kunt ontvangen voor uw woning. Wilt u uw huis verkopen in of nabij Emmeloord en wilt u weten welk bod wij kunnen uitbrengen? Neem dan direct contact op met Sons Real Estate.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!