Huis verkopen Delfgauw

Uw huis verkopen in Delfgauw? Vastgoedmakelaar Sons Real Estate doet graag een bod op uw woning. Een aanvraag is eenvoudig, geheel kosteloos en verplicht u tot niets.

9.4

4.4/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Marktconform bod

Direct een goed bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Delfgauw met zekerheid?

Wilt u uw huis verkopen in of rondom Delfgauw, waarbij u geen langdurig en onzeker verkooptraject in hoeft te gaan? Kies dan voor een directe verkoop aan opkopende vastgoedmakelaar Sons Real Estate. Als vastgoedmakelaar zijn we landelijk actief en geïnteresseerd in elke soort woning, ongeacht de staat. We zorgen te allen tijde voor het beste bod en een zorgeloos verkooptraject. Om u zoveel mogelijk rust te bieden, kunt u rekenen op veel flexibiliteit. Zo is het mogelijk om de verhuisdatum zelf te bepalen, zodat u niet zonder woning komt te zitten. Ook als u met directe zekerheid uw huis wilt verkopen in Delft, Pijnacker, Nootdorp, Berkel en Rodenrijs of elders in de regio, kunt u vrijblijvend een aanvraag doen.

Werkwijze van makelaar Sons Real Estate

Als u uw huis in Delfgauw of omstreken wilt verkopen, dan kunt u vrijblijvend een aanvraag doen via Sons Real Estate. We gaan dan direct aan de slag met uw aanvraag om zo te komen tot een waardebepaling. De waarde van uw woning in Delfgauw bepalen voornamelijk op basis van de onderhoudsstaat, locatie, afwerkingsniveau en vergelijkbare woningen in de regio. Daarnaast nemen we een renovatie bij een woning in gedateerde staat of een woninguitbreiding, zoals een dakkapel, serre of aanbouw, mee in de berekening. Als uw woning volledig is getaxeerd en een fysieke opname heeft plaatsgevonden, doen wij een definitief aanbod zonder enig voorbehoud. 

Een snel verkooptraject voor elke soort woning

Zeker als u uw woning op korte termijn wenst te verkopen, bent u bij Sons Real Estate aan het juiste adres. Door onze lokale marktkennis kunnen wij uw woning dan ook vlot taxeren. U kunt bij ons terecht voor de verkoop van uw rijtjeswoning of hoekwoning, maar ook op uw vrijstaand huis, appartement of landhuis, doen we graag een bod. Als u akkoord gaat met ons voorstel, dan kunt u rekenen op veel flexibiliteit. Zo bepaalt u de verhuisdatum en kunt u uw huis een geruime tijd terughuren na verkoop. Ook inboedel en een voorschot op de verkoopsom is bespreekbaar. Wat voor woning u ook in Delfgauw om omstreken wenst te verkopen. Sons Real Estate zorgt voor een zorgeloze verkoop. Neem contact op en maak een afspraak voor een opname.

Vrijblijvend aanbod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitsekende begleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!