Huis verkopen De Bult

Uw huis in De Bult goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Huis verkopen in De Bult of omgeving? Vraag dan een bod aan. Een bod is zonder voorbehoud van financiering en kan geheel gratis en vrijblijvend worden aangevraagd.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in De Bult

Direct uw huis verkopen in De Bult, Eesveen, Frederiksoord, Steenwijk of een andere plaats in de omgeving? Dan doet Sons Real Estate graag een bod. Als landelijk actieve vastgoedmaatschappij kopen we diverse typen woningen voor eigen rekening. Er is geen tussenkomst van derden en ons uitstekende bod is zonder enig voorbehoud van financiering. We zorgen voor een vlot en flexibel verlopend verkooptraject en nemen alle onzekerheden van u weg. U kunt geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag doen.

Ervaren taxateurs

Doet u een aanvraag? Dan brengen we u snel in contact met één van onze taxateurs. Onze taxateurs beschikken over de juiste ervaring en expertise. Ze kunnen daardoor op korte termijn een nauwkeurige waardebepaling uitvoeren. Bij de waardebepaling nemen we alle factoren in ogenschouw die van invloed kunnen zijn op de waarde van de woning zoals de onderhoudsstaat en het afwerkingsniveau. We geven u spoedig een indicatie en zorgen voor een marktconform bod zonder voorbehoud van financiering. Als u akkoord gaat met ons voorstel, kunt u rekenen op een zorgeloos verkooptraject. We geven u de mogelijkheid om de overdrachtsdatum naar eigen wens vast te stellen en om het huis terug te huren na de verkoop.

Gunstige verkoopvoorwaarden

Vergeleken met reguliere verkooptrajecten is er bij ons geen sprake van een langdurig traject met hoge makelaarskosten, notariskosten of andere onzekerheden. Deze nemen we immers voor eigen rekening. Als na de taxatie blijkt dat er onderhoud nodig is, zorgen we zelf voor een renovatie na de verkoop met behulp van onze eigen bouwdienst. Ieder soort woning komt in aanmerking voor een aanvraag: van villa’s en landhuizen tot boerderijen, appartementen en tussenwoningen. Ook als uw huis om een onderhoudsbeurt vraagt, zijn we geïnteresseerd. Wilt u graag snel uw huis verkopen in De Bult of omgeving en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan direct contact op met Sons Real Estate. U kunt ons bereiken via het online contactformulier. We staan u ook telefonisch te woord.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!