Huis verkopen Castenray

Uw huis in Castenray goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Huis verkopen in of nabij Castenray? Vastgoedmakelaar Sons Real Estate doet graag een bod. Een aanvraag is eenvoudig, geheel kosteloos en verplicht u tot niets.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Castenray

Bent u van plan uw huis te verkopen in Castenray? Sons Real Estate is een vastgoedkoper en doet graag een bod op uw woning. Als landelijke actieve opkoper zijn we geïnteresseerd in elk soort woning, ongeacht soort, locatie of onderhoudsstaat. U bent verzekerd van een marktconform bod en u hoeft geen langdurig verkooptraject in te gaan. Ook als u snel uw huis wilt verkopen in omliggende plaatsen zoals Tienray, Elshout, Meerlo of elders rondom Castenray, bent u bij Sons Real Estate aan het juiste adres.

Waarderen van uw woning in Castenray

Om uw woning vlot te waarderen in Castenray, komen onze taxateurs graag langs op locatie. Uw woning wordt dan voornamelijk beoordeeld op onderhoudsstaat en afwerkingsniveau. Ook hebben eventuele renovaties of verbouwingen, zoals een serre of een dakkapel, invloed op de waarde van uw woning. Of het nu gaat om een verouderde of gerenoveerde woning. Wij kopen uw woning direct voor eigen rekening en garanderen zekerheid. Zo is ons uitgebrachte bod zonder enig vorm van voorbehoud en zijn de verkoopvoorwaarden altijd in overleg. Wat voor huis u ook wilt verkopen in Castenray. U bent verzekerd van een marktconform bod.

Flexibel verkooptraject zonder onzekerheden

Om de verkoop zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen, bent u bij ons verzekerd van een zeer flexibel verkooptraject. Zo zijn de verkoopvoorwaarden altijd in overleg en kunt u na de verkoop nog gerust in uw woning verblijven. Heeft u inboedel zoals zware kasten, bedden of tafels staan, maar kunt u of wilt u dit niet meeverhuizen naar uw nieuwe woning? U kunt de inboedel gerust laten staan en wij zorgen voor hergebruik of afvoer. Zo hoeft u zich daar niet druk over te maken. Ook als u bijvoorbeeld al een nieuwe woning heeft en uw woning heel snel wilt overdragen, dan biedt een directe verkoop aan Sons Real Estate een uitkomst. Ongeacht het type huis dat u wenst te verkopen in Castenray of omgeving, wij zorgen voor een uitstekend bod en ontzorgen het gehele verkooptraject van aanvraag tot overdracht.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!