Huis verkopen Burgh-Haamstede

Uw huis in Burgh-Haamstede goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Graag uw huis snel verkopen in Burgh-Haamstede? Sons Real Estate ontneemt al uw zorgen bij de verkoop van uw huis. Vrijblijvend en geen makelaarskosten.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Burgh-Haamstede? 

Uw huis snel en goed verkopen in Burgh-Haamstede? Of heeft u een huis in een van de nabijgelegen eveneens prachtige plaatsen Renesse, Nieuw-Haamstede of Serooskerke? Wij bieden op alle soorten huizen in de hele regio. Wij kopen doorgaans eengezinswoningen in allerlei soorten en maten, maar ook regelmatig bedrijfspanden of studio’s. En of er achterstallig onderhoud is of indien er sprake is van veroudering, dan ook kunnen wij een bod uitbrengen. En ons bod is gratis en vrijblijvend, dus het verplicht u tot niets. Het bod is ook zonder voorbehoud van financiering, zodat u direct zekerheid heeft voor welk bedrag u de woning gegarandeerd kan verkopen. 

Een bod voor elk type huis, ongeacht de staat

Wij kopen direct voor eigen rekening alle soorten woningen in elke staat. Of het nu gaat om appartementen, rijtjeshuizen, boerderijen, landhuizen, villa’s, of vakantiewoningen, ons bod is altijd marktconform en vrij van voorbehouden. Wij kopen uw woning namelijk direct en met eigen middelen. Hierdoor kan de verkoop van uw woning in Burgh-Haamstede zeer snel worden gerealiseerd. Door te kiezen voor een directe verkoop aan ons, kunt u aanzienlijke kosten besparen, zoals makelaars- en notariskosten. Dit kan al gauw enkele duizenden euro’s zijn. De staat van uw woning is dan ook minder van belang, aangezien wij tevens beschikken over een afdeling bouw. Na de verkoop zorgen we vaak voor een renovatie of we transformeren de betreffende woning.

Flexibel verkooptraject

Wij begrijpen dat het verkopen van een huis een complex proces kan zijn. Daarom zijn onze verkoopvoorwaarden altijd in overleg. U kunt de overdrachtsdatum zelf bepalen, en als u dat wenst, kunt u uw inboedel zorgeloos achterlaten in de woning. We bieden zowel directe als uitgestelde opleveringsopties. Als u uw huis snel wilt overdragen, of juist nog wat langer wilt blijven wonen, denken we graag met u mee. Zo is het mogelijk om te blijven wonen, totdat u uw nieuwe woning kunt betreden. We komen u dan ook graag tegemoet, zodat u verzekerd bent van een soepele overgang. Bij Sons Real Estate kunt u uw huis zorgeloos verkopen in Burgh-Haamstede en omgeving.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!