Huis verkopen Brucht

Uw huis in Brucht goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis direct verkopen in de buurt van Brucht? Sons Real Estate koopt uw huis zonder enig voorbehoud. Een aanvraag doen is gratis en vrijblijvend.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Brucht

Wilt u graag snel uw huis verkopen in Brucht, Rheeze, Bergentheim, Hardenberg of omgeving? Voor een directe verkoop van uw woning bent u bij Sons Real Estate aan het juiste adres. Als vastgoedkoper kopen we alle typen woningen voor eigen rekening en zonder tussenkomst van derden. U gaat gegarandeerd een flexibel en zorgeloos verkooptraject tegemoet. Zonder enig voorbehoud van financiering doen we een uitstekend bod op uw woning. Als u benieuwd bent naar wat we voor u kunnen betekenen, neem dan vandaag nog contact met ons op.

Een verkooptraject zonder onzekerheid

Een verkoop van uw woning hoeft niet gepaard te gaan met hoge kosten, een langdurig traject en onzekerheid. Bij ons duurt het verkooptraject meestal niet langer dan een week. Daarnaast brengen we geen makelaarskosten, courtagekosten of notariskosten in rekening. We streven naar een zo zorgeloos mogelijk verkooptraject. Omdat er geen tussenkomst is van derden en we woningen kopen voor eigen rekening, kunnen we op korte termijn een bod uitbrengen. U kunt uitgaan van een marktconform bod zonder enig financieringsvoorbehoud. Om u te kunnen ontzien geven we u inspraak bij het vaststellen van de overdrachtsdatum. Verder is het een optie om het huis terug te huren na de verkoop.

Een aanvraag doen voor elk soort woning

Alle soorten woningen komen bij ons in aanmerking voor een verkooptraject, zowel boerderijen, landhuizen en villa’s als appartementen en tussenwoningen. Een aanvraag doen verplicht u tot niets en is geheel gratis. Voordat we een definitief bod doen, voeren we een taxatie uit. Een van onze ervaren taxateurs stelt de woningwaarde vast op basis van factoren zoals het afwerkingsniveau en de onderhoudsstaat van de woning. Verder nemen we de verkoopprijs van vergelijkbare woningen die reeds in de omgeving werden verkocht in ogenschouw. Bent u van plan uw huis te verkopen in of nabij Brucht? Neem dan vooral contact met ons op. Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact op.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!