Huis verkopen Borssele

Uw huis in Borssele goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in of nabij Borssele? Vastgoedmakelaar Sons Real Estate doet graag een vrijblijvend bod op uw huis. Een aanvraag is eenvoudig, geheel kosteloos en zonder onduidelijkheden

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Borssele?

Snel uw huis verkopen in Borssele? Sons Real Estate doet direct een bod. Als opkopende vastgoedmakelaar kopen wij door heel het land divers woonvastgoed. U kunt dan ook elk type woning, ongeacht de staat of locatie, direct aan ons verkopen. We bieden een vlot verkooptraject, waarbij u kunt rekenen op flexibele voorwaarden, en in de meeste gevallen is de verkoop van uw woning al binnen één week een feit. Als u een huis wilt verkopen in Driewegen, ‘s-Heerenhoek of Ellewoutsdijk, kunt u ook een vrijblijvend bod ontvangen.

Waarom uw woning direct verkopen aan een opkoper? 

Als u genoodzaakt bent uw woning in Borssele te verkopen of als u simpelweg een vlot verkooptraject wenst, zonder onzekerheden. Dan biedt een directe verkoop aan Sons Real Estate een uitkomst. We brengen direct een bod uit, zonder voorbehoud. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken om de periode van financieringsvoorbehoud en weet u direct wat u kunt ontvangen. Daarnaast zijn we als opkoper zeer flexibel in de verkoopvoorwaarden. Zo is het mogelijk om uw woning in Borssele snel over te dragen, maar is een uitgestelde oplevering ook een optie. U kunt dan nog een geruime tijd in uw woning blijven, totdat u uw nieuwe woning kunt betreden. Bovendien kunnen we als opkoper veel opties bieden. Zo is het mogelijk een voorschot te ontvangen en kunt u de woning na de verkoop voor een geruime tijd huren.

De waarde van uw woning in Borssele 

Voordat we een definitief bod doen op uw woning in Borssele, zorgen we voor een vlotte waardebepaling. Afhankelijk van het type woning, de locatie en factoren zoals energielabel, onderhoudsstaat, afwerkingsniveau en renovaties of verbouwingen, komen wij snel tot een aanbod. Wij kunnen elke soort woning vlot taxeren. Van een verouderd appartement of vrijstaand huis, tot aan een rijtjeswoning of tiny house in nieuwstaat. De aanvraag is vrijblijvend en kost u niets. Als u op korte termijn uw huis wilt verkopen in Borssele en graag wil weten wat u op dit moment kunt ontvangen. Neem dan contact op Sons Real Estate of doe een aanvraag door de gegevens in te vullen van het contactformulier op de website.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!