Huis verkopen Biggekerke

Uw huis in Biggekerke goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in Biggekerke aan een makelaar? Sons Real Estate doet graag een vrijblijvend bod op uw woning in Biggekerke of elders in de regio. Een aanvraag is eenvoudig, geheel gratis en vrijblijvend. Daarnaast bent u verzekerd van u een flexibel verkooptraject zonder onzekerheden.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Marktconform bod

Direct een goed bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Biggekerke

Heeft u plannen voor de verkoop van uw woning in Biggekerke? Bij Sons Real Estate kunt u direct uw huis verkopen in Biggekerke en omstreken. Wij doen graag een marktconform bod op uw woning. Daarvoor kunt u geheel gratis en vrijblijvend een aanvraag doen. Onze taxateurs gaan daarna aan de slag met een nauwkeurige waardebepaling van uw huis. Bij ons bent u verzekerd van een vlot en flexibel verkooptraject zonder hoge kosten.

Een waardebepaling van uw huis

U kunt terecht bij Sons Real Estate wanneer u uw huis wilt verkopen in Biggekerke, Zoutelande, Meliskerke, Koudekerke of elders in de regio. Of het nou een villa, appartement, rijtjeshuis, boerderij of vrijstaande woning betreft, wij doen graag een bod. Nadat u een aanvraag doet – die geheel gratis en vrijblijvend is – plannen we een gesprek in met één van onze taxateurs. Onze taxateurs hebben veel ervaring en weten precies welke factoren de waarde van een huis kunnen beïnvloeden. Daarom kunnen zij al snel een indicatie geven. Onze taxateurs houden onder meer rekening met het afwerkingsniveau, de onderhoudsstaat en de vraagprijs van vergelijkbare woningen in de nabije omgeving.

Een soepel verkooptraject

Omdat er veel komt kijken bij de verkoop van een woning, proberen wij u zo veel mogelijk tegemoet te komen. Naast dat een aanvraag voor een bod op uw woning gratis is, biedt een verkooptraject bij Sons Real Estate diverse andere voordelen. Zo nemen wij bijvoorbeeld de kosten van de overdracht bij de notaris voor eigen rekening. In tegenstelling tot reguliere verkooptrajecten, komen er bij ons geen courtage of andere makelaarskosten aan te pas. Wij garanderen u een flexibel en soepel verlopend verkooptraject zonder onzekerheden. U kunt zelf de overdrachtsdatum bepalen. Daarnaast behoort het terughuren van het huis na de verkoop tot de mogelijkheden en kunt u zware inboedel in het huis laten staan. Wilt u graag uw huis verkopen in Biggekerke of elders in de regio? Neem dan contact op met Sons Real Estate. Wij zijn telefonisch en via het contactformulier op de website te bereiken.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!