Huis verkopen Berghem

Uw huis in Berghem goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in Berghem of omgeving? Vastgoedmakelaar Sons Real Estate doet graag een bod op uw woning. Een aanvraag is eenvoudig, geheel kosteloos en verplicht u tot niets.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Berghem met zekerheid?

Wilt u graag uw huis verkopen in of rondom Berghem, zonder enige onzekerheden? U kunt uw woning direct verkopen aan Sons Real Estate. Sons Real Estate is een vastgoedmakelaar en koopt elk soort woning voor eigen rekening. We bieden huiseigenaren een passend bod en daarna een snelle verkoop, waarbij zekerheid en communicatie centraal staan. Als vastgoedmakelaar weten we als geen ander, dat een zowel soepele en flexibele verkoop belangrijk is. Zeker als u uw woning op korte termijn wilt verkopen. Als een huis wilt verkopen in Oss, Heesch, Schaijk of elders rondom Berghem, kunt u ook bij ons terecht.

De waarde van uw woning in of nabij Berghem bepalen wij snel

Als u graag uw woning wilt verkopen in Berghem of omgeving, dan kunt u via Sons Real Estate een aanvraag doen. De aanvraag is gratis en verplicht u tot niets. Voordat wij een definitief bod doen op uw woning, zorgen we voor een opname en een grondige waardebepaling. Zo bekijken we staat van uw woning en het algemene afwerkingsniveau, maar ook eventuele verbouwingen die gedaan zijn aan uw woning, worden meegenomen in de waardebepaling. Als alle punten zijn nagelopen, doen wij een bod op uw woning. Het bod dat wij uitbrengen is dan zonder voorbehoud, zodat u direct zekerheid heeft en weet wat u kunt verwachten.

Verkoop uw woning flexibel en snel aan Sons Real Estate

Bij Sons Real Estate kunt u terecht als u uw huis in of rond Berghem zowel flexibel als snel wilt verkopen. Ten opzichte van een reguliere makelaar, kopen wij uw woning direct uit eigen middelen. Op die manier heeft u niet te maken met meerdere kopers of andere partijen. Uw woning kan daarom ook in vele gevallen al binnen één week verkocht zijn. Het grote voordeel is dat u veel voorwaarden zelf kunt bepalen. Zo is het mogelijk om de overdrachtsdatum naar wens in te vullen, zodat de overgang naar een nieuwe woning soepel zal verlopen, maar zijn we ook flexibel in andere voorwaarden. Als u uw huis wilt verkopen in Berghem en kiest voor Sons Real Estate, dan heeft u veel opties. Neem contact op voor meer informatie of laat uw gegevens achter middels het digitale contactformulier.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!