Huis verkopen Baarschot

Uw huis in Baarschot goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in Baarschot? U kunt uw huis direct aan vastgoed opkoper Sons Real Estate verkopen. U ontvangt van ons een vrijblijvend bod, geheel kosteloos en zonder verplichtingen.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Baarschot

Denkt u erover na om uw huis te verkopen in Baarschot of omliggende plaatsen zoals Diessen, Esbeek, Haghorst of Westelbeers? U kunt uw huis zonder lang en onzeker verkooptraject direct verkopen aan Sons Real Estate. Sons Real Estate is een vastgoedmakelaar en koopt door het hele land diverse woningen voor eigen rekening. Bij ons bent u verzekerd van een marktconform bod en u kunt rekenen op een zorgeloze verkoop. Laat uw gegevens achter en ontvang binnen één werkdag een bod.

Geen verkoopstress of onzekerheid

Bent u genoodzaakt uw huis te verkopen in Baarschot en wilt u dit graag op een snelle en discrete manier regelen? Sons Real Estate garandeert een vlot verkooptraject, waarbij u direct zekerheid krijgt. Onze taxateurs zorgen voor een snelle taxatie en brengen vervolgens een definitief bod uit, zonder enig voorbehoud van financiering of een bouwtechnisch onderzoek. Eventuele gebreken aan uw woning nemen we voor eigen risico. Wat voor huis u ook wenst te verkopen in Baarschot, is dan ook minder relevant voor ons. Als vastgoedkoper zijn we geïnteresseerd in elk soort woonvastgoed en garanderen een zorgeloze verkoop.

Voorschot en terugverhuur is mogelijk

Als u ervoor kiest om aan ons uw huis te verkopen in Baarschot, dan heeft u veel opties. We komen u namelijk graag tegemoet, ongeacht de situatie waarin u zich bevindt. Zeker als u met spoed uw huis moet verkopen en dit op een snelle manier wenst te realiseren, biedt een directe verkoop aan Sons Real Estate een uitkomst. Zo kunt u naar wens de overdrachtsdatum vaststellen, zodat u verzekerd bent van een soepele overgang naar uw nieuwe woning. U kunt dan nog gerust in uw woning verblijven, totdat u de sleutels in handen heeft. Wilt u graag uw nieuwe woning verbouwen of alvast nieuwe inboedel aanschaffen? U kunt direct een voorschot krijgen op de verkoopsom. Moet u uw woning genoodzaakt verkopen, maar wilt u er nog wel voor een geruime periode blijven wonen? Na de verkoop is terugverhuur tevens een optie. Wat voor huis u ook wenst te verkopen in of rondom Baarschot. Sons Real Estate doet graag een bod.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!