Huis verkopen Axel

Uw huis in Axel goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Heeft u verhuisplannen en wilt u uw woning in Axel snel verkopen voor een marktconforme prijs neem dan nu contract op met Sons Real Estate. Via onze website kunt u eenvoudig een bod aanvragen op uw huis.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Axel?

Bent u op zoek naar een snelle en stressvrije manier om uw huis te verkopen in Axel of de omliggende steden zoals Terneuzen, Hulst, Sas van Gent, of elders? Sons Real Estate staat voor u klaar als uw betrouwbare vastgoedkoper. Wij bieden u een aantrekkelijk bod ongeacht het type woonvastgoed en regelen het gehele verkoopproces van aanvraag tot overdracht. Lees verder om te ontdekken hoe eenvoudig het is om uw huis te verkopen met Sons Real Estate.

Een bod op elk type woonvastgoed in Axel en omstreken

Als landelijke vastgoedkoper zijn wij geïnteresseerd in alle soorten woonvastgoed. Of u nu een flat, een rijtjeshuis, een boerderij, een vakantiewoning, een villa of een landhuis wilt verkopen in Axel of omgeving, wij zorgen voor een vlotte waardebepaling en doen direct een bod zonder voorbehoud. De staat van onderhoud en het type woning spelen hierbij geen rol. Mocht een renovatie of verbouwing nodig zijn na de verkoop, dan hebben we een eigen bouwafdeling tot onze beschikking om dit te regelen. U kunt dus elk type huis snel aan ons verkopen voor een goede prijs, en we bieden flexibele verkoopvoorwaarden die aan uw wensen tegemoetkomen.

Verzorgd verkooptraject van aanvraag tot overdracht

Uw huis verkopen in Axel en omgeving kunt u op een snelle manier realiseren via Sons Real Estate. Een directe verkoop biedt tal van voordelen ten opzichte van een regulier verkooptraject. U heeft onmiddellijk zekerheid met een bod zonder financieringsvoorbehoud of bouwkundige keuring. Bovendien zijn we zeer flexibel met betrekking tot de verkoopvoorwaarden, zoals de verhuisdatum en inboedel. Als u akkoord gaat met ons voorstel, verzorgen wij het gehele verkooptraject tot aan de notariële overdracht, zonder enige kosten voor u. Wilt u weten welk bod wij kunnen uitbrengen op uw huis in Axel of de nabije omgeving? Aarzel dan niet om ons tijdens kantooruren te bellen of vul het online contactformulier in met uw gegevens.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!