Huis verkopen Arcen

Uw huis in Arcen goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Sons Real Estate biedt u een ander pakket aan dan reguliere makelaarstrajecten. Doordat wij zelf woningen verbouwen en doorverkopen, kopen wij als (vastgoed)makelaar zelf huizen op. Vrijblijvend en geen makelaarskosten

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Marktconform bod

Direct een goed bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Snel uw huis verkopen in Arcen?

Heeft u plannen om te gaan verhuizen en wilt u gemakkelijk en snel uw huis verkopen in Arcen vraag dan nu een bod aan bij Sons Real Estate en uw woning is zo verkocht. Verkoop uw huis zonder tussenkomst van een makelaar hierdoor bespaart u duizenden euro’s aan makelaarscourtage. Wij brengen te allen tijde een vrijblijvend marktconform uit. Wij financieren uit eigen middelen hierdoor zijn wij niet afhankelijk van voorbehoud op financiering en is het bod gegarandeerd. Daarnaast stelt het ons in de gelegenheid om snel te handelen en kan de voorkoop indien gewenst al binnen een week officieel worden vastgelegd bij de notaris. Wij verzorgen het volledige administratieve proces en nemen de notariële kosten voor onze rekening. U weet direct hoeveel de verkoop van uw woning u precies oplevert.

Door de verkoop van uw woning weet u precies hoeveel u te besteden heeft bij de zoektocht naar uw nieuwe woning. Echter kan het zijn dat u deze nog niet direct kunt vinden, in dit geval biedt Sons Real Estate de mogelijkheid om gewoon in uw eigen huis te blijven wonen tot u een nieuwe woning heeft gevonden. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u niet te maken krijgt met dubbele hypotheeklasten en hoeft u niet opzoek naar tijdelijke woonruimte u kunt gewoon tot de verhuizing in uw eigen huis blijven wonen. Als u gaat verhuizen en veel spullen heeft die u niet mee wilt verhuizen dan kunnen deze gewoon in de oude woning worden achtergelaten. Hier heeft u geen omkijken meer naar.

Ontvang vandaag nog de waarde die wij gegarandeerd kunnen opbrengen om u te helpen:

Wij bieden u dus de mogelijkheid om uw woning te verkopen zonder een verkoopbord op uw woning en dus hoeft u ook geen bezichtigingen te organiseren. En het mooiste is dat wij de makelaarskosten aan de uiteindelijke koper doorberekenen via de verkoopprijs. Kortom: het kost u dus niets om uw huis te verkopen via Sons Real Estate. Wij hebben namelijk een eigen netwerk, waarin tevens andere soortgelijke partijen zoals ons zijn opgenomen. Ons netwerk bestaat dus uit concurrenten van ons uit alle delen van het land die ook woningen opkopen en opgeknapt weer doorverkopen. Ook bestaat onze database uit andere makelaars, opkopers, investeerders en beleggers. Uw woning verkopen is voor ons geen probleem. En het voordeel voor u is tevens dat wij erg flexibel zijn, dus u kunt bepalen wanneer u de overdracht wenst. Dit is bijvoorbeeld ook voordelig voor als u gaat verhuizen!

Sons Real Estate is landelijk actief op de woningmarkt voor onze klanten uit heel Nederland zijn wij voortdurend opzoek naar alle soorten woningen door heel Nederland. Van een rijtjes huis tot vrijstaande woning tot een appartement alle woningen in hebben onze interesse. Wij zijn onder andere opzoek naar woningen in; Walbeck, Lottum, Broekhuizenvorst en Arcen. Van de Maasstraat tot de Lingsforterweg tod de Boerenweg voor de verkoop van alle woningen in er rond het Arcen kunt u bij Sons Real Estate terecht. Vraag nu eenvoudig een bod aan en uw huis is zo verkocht tegen een marktconform bod.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitsekende begleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!