Huis verkopen Aardenburg

Uw huis in Aardenburg goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Huis verkopen in Aardenburg zonder onzekerheden of verkoopstress? Direct een vrijblijvend, marktconform bod ✓ Bepaal zelf wanneer u verkoopt ✓ Woningen in alle soorten & staten ✓ Optie tot terughuren

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Uw huis verkopen in Aardenburg

Uw huis verkopen in Aardenburg of in Sluis, Oostburg, Schoondijke, Breskens of elders in de omgeving? Vastgoedkoper Sons Real Estate doet een uitstekend bod op uw woning. Zo doen wij namelijk een vrijblijvend bod op elk soort woning, ongeacht de staat van het onderhoud of locatie. Wij garanderen huiseigenaren een zorgeloos verkooptraject zonder verkoopstress of hoge kosten. In veel gevallen kunt u bij ons uw huis verkopen in of nabij Aardenburg binnen één week.

Een uitstekend bod zonder voorbehoud

Als ervaren vastgoedmakelaar kopen wij bovendien huizen in alle staten op met eigen middelen. Op die manier kunnen we als vastgoedbedrijf een divers aanbod behouden in vastgoed en bent u als verkoper verzekerd van een snelle verkoop. Dankzij onze kennis van de woningmarkt zorgen we in alle gevallen voor een uitstekend bod. Onze ervaren taxateurs maken graag met u een afspraak voor een opname op locatie. De waarde van uw woning in Aardenburg, kunnen wij snel bepalen op basis van verschillende woongegevens. Allereerst bekijken we de onderhoudsstaat en het afwerkingsniveau. Ook worden reeds verkochte woningen in de omgeving ook meegenomen in de calculatie. Vervolgens doen we een definitief aanbod, zonder enig voorbehoud van financiering. Zo neemt Sons Real Estate gebreken achteraf voor eigen rekening.

Geen extra kosten

Wanneer u kiest voor een verkoop aan Sons Real Estate, dan bent u altijd verzekerd van een snelle en flexibele verkoop, zonder bijkomende kosten. Aangezien wij uw huis in Aardenburg direct voor eigen rekening kopen, is er geen sprake van een courtage. Op die manier kunt u besparen op deze kostenposten. Zelfs de notariskosten voor de overdracht worden door ons voor eigen rekening genomen. Via een regulier verkooptraject bent u namelijk duizenden euro’s kwijt aan deze kosten. Of het nu gaat om een hoekhuis, rijtjeswoning, appartement of een complete boerderij. Sons Real Estate doet graag een bod op uw woning, ongeacht de staat of locatie. Wilt u uw huis verkopen in of nabij Aardenburg? Neem dan vandaag nog telefonisch contact met Sons Real Estate op of laat uw gegevens achter op de website.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!