Huis verkopen Aalst

Uw huis in Aalst goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Zoekt u de snelste manier om uw huis in Aalst te verkopen tegen een marktconform bod. Zoek dan niet langer! U kunt nu gemakkelijk en snel zelf uw huis verkopen aan Sons Real Estate. Door uw woning direct te verkopen bespaart u duizenden euro’s aan makelaarskosten en een langdurig verkooptraject. Vrijblijvend en geen makelaarskosten.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Aalst?

Wilt u zonder twijfels uw huis verkopen in Aalst of in omliggende steden zoals Veen, Nederhemert, Delwijnen en meer? Sons Real Estate staat paraat als vastgoedkoper en doet graag een aantrekkelijk bod op uw woning. Wat voor soort huis u ook te koop heeft, wij garanderen u een uitmuntend aanbod. Naast een lucratief bod, bieden we u een zorgeloos verkoopproces zonder onzekerheden. U kunt uw gegevens achterlaten via ons contactformulier of direct telefonisch contact met ons opnemen. In een persoonlijk gesprek geven we u graag meer inzicht in onze aanpak.

Direct een bod zonder enig voorbehoud

Of het nu gaat om een huis in Aalst zelf of in de nabijgelegen steden, Sons Real Estate verzekert u van een vlotte verkoop, waarbij we uw woning direct voor eigen rekening aanschaffen. Als een landelijk opererende vastgoedkoper kopen we woningen door het hele land, wat ons een gevarieerd aanbod oplevert en u de kans geeft om elk soort huis te verkopen voor een eerlijke prijs. Binnen slechts één werkdag ontvangt u een vrijblijvend bod, zonder enige financieringsvoorwaarden. Wij kopen uw huis namelijk rechtstreeks, zonder enige tussenkomst van derden. De huidige staat van uw woning is van minder belang, omdat we beschikken over onze eigen bouwafdeling. Hierdoor kunnen we uw woning eventueel klaarmaken voor doorverkoop.

Werkwijze van Sons Real Estate

Wanneer u overweegt uw huis te verkopen in Aalst en omstreken, kunt u eenvoudig een aanvraag indienen voor een bod op uw woning. In vergelijking met het conventionele verkoopproces via een makelaar biedt onze aanpak directe zekerheid en de flexibiliteit waar u naar verlangt. De overdrachtsdatum wordt in overleg bepaald, zodat u comfortabel in uw huis kunt blijven wonen terwijl de verkoop al is afgerond. Na uw aanvraag gaan onze taxateurs onmiddellijk aan de slag met het opstellen van een waardebepaling. Een korte inspectie op locatie maakt natuurlijk deel uit van de taxatie, ongeacht of het nu om een rijtjeshuis, appartement, vrijstaand huis of villa gaat. U kunt rekenen op een vrijblijvend bod, waarna u kunt beslissen of u akkoord gaat met ons voorstel. Neem vandaag nog contact op voor een moeiteloze verkoopervaring.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!