Huis verkopen Aagtekerke

Uw huis in Aagtekerke goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in of nabij Aagtekerke? Vastgoedmakelaar Sons Real Estate doet graag een vrijblijvend bod op uw huis. Een aanvraag is eenvoudig, geheel kosteloos en zonder onduidelijkheden.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Uw huis verkopen in Aagtekerke

Uw huis verkopen in Aagtekerke, zonder hoge makelaarskosten en een langdurig verkooptraject? Sons Real Estate is een vastgoedbedrijf waaraan u direct uw woning kunt verkopen. Wij doen direct een vrijblijvend bod op uw woning zonder voorbehoud en garanderen een zowel snel als flexibel verkooptraject bij akkoord. Wilt u graag uw huis verkopen en woont u in Aagtekerke of Domburg, Grijpskerke of Westkapelle? Laat uw gegevens achter en ontvang binnen één werkdag een bod.

Direct een marktconform bod op uw woning in Aagtekerke

Wat voor woning u ook wenst te verkopen in of nabij Aagtekerke. Sons Real Estate doet graag een bod. Na een vlotte waardebepaling zorgen we voor een marktconform bod. Wilt u ingaan op ons aanbod? Dan schakelen we snel en kan de verkoop al binnen één week rond zijn. Daarnaast zijn we als opkoper zeer flexibel in de voorwaarden. Zo kunt u gerust in uw woning blijven, nadat de verkoop al rond is, en is het tevens mogelijk om inboedel zoals kasten of bedden te laten staan. Op die manier bent u verzekerd van een soepele overgang naar uw nieuwe woning. 

Ongeacht het soort woning of de onderhoudsstaat

Bij Sons Real Estate kunt u terecht de verkoop van elk soort woning, ongeacht de staat van onderhoud. Zo kunt u uw rijtjeswoning, appartement of vrijstaand huis aanbieden, maar ook op een boerderij, villa of een compleet landhuis doen wij graag een bod. De staat van uw woning is minder van belang. Zo kunt u een verouderde woning aanbieden, maar ook als het een nieuwbouwwoning betreft, kunt u uiteraard bij ons terecht. Voordeel is dat we als opkoper u als verkoper veel opties kunnen bieden. Bent u bijvoorbeeld genoodzaakt uw woning in Aagtekerke te verkopen, maar wilt u dit vervolgens wel huren? Dat is in de meeste gevallen voor een geruime tijd mogelijk. Heeft u ongewenste inboedel staan in uw huidige woning wilt u dit niet meeverhuizen? U kunt dit gerust laten staan. Dat is het voordeel van een directe verkoop aan Sons Real Estate. Vlot en flexibel uw huis verkopen in Aagtekerke? Neem dan contact op Sons Real Estate.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!