Huis verkopen Ouddorp

Wilt u uw huis in Ouddorp snel verkopen? Vastgoedbedrijf Sons Real Estate koopt huizen in en biedt de gewenste snelheid in het verkooptraject. Heeft u geen zin in onnodige makelaarskosten? Geen zorgen, wij kunnen geheel gratis een waardebepaling opstellen met een aansluitend gratis en vrijblijvend bod. Het bod wat wij uitbrengen is volledig marktconform, wij willen altijd eerlijk zijn tegenover onze klanten.

Vrijblijvend bod ontvangen

+18.500 Nederlanders gingen u voor

Geen makelaarskosten
Verzekerd van een marktconform bod!
Bod zonder financieringsvoorbehoud. Direct zekerheid!
Wij kopen woningen in alle staten, dus ook in slechte staat
U kunt rustig in de woning blijven tot u een nieuw huis heeft
U kunt uw inboedel dat u niet wenst mee te nemen achterlaten!
Indien nodig al binnen één week bij de notaris!
Beoordeeld met een 9.4
Marktconform bod

Direct een goed bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de verkoop van uw huis.

Home / Huis verkopen / Ouddorp

Snel uw huis verkopen in Ouddorp?

Wilt u uw huis in Ouddorp snel verkopen? Vastgoedbedrijf Sons Real Estate koopt huizen in en biedt de gewenste snelheid in het verkooptraject. Heeft u geen zin in onnodige makelaarskosten? Geen zorgen, wij kunnen geheel gratis een waardebepaling opstellen met een aansluitend gratis en vrijblijvend bod. Het bod wat wij uitbrengen is volledig marktconform, wij willen altijd eerlijk zijn tegenover onze klanten. Het maakt niet uit in wat voor situatie u zit, wij denken graag met u mee op een flexibele manier! Bovendien krijgt u bij ons de mogelijkheid om in uw huis te verblijven, tot u een nieuwe woning heeft gevonden. 

U hoeft uw huis niet verkoop klaar te maken voor ons, wij zorgen hiervoor wanneer de overdracht heeft plaatsgevonden. Daarnaast heeft u directe zekerheid en bent u niet verbonden aan financieringsvoorbehoud. Het kan voorkomen dat na de verkoop bepaalde verborgen gebreken ontdekt worden. Maakt u zich geen zorgen, wij nemen dit risico geheel op ons. Hetzelfde geldt voor uw inboedel. Mocht u bepaalde spullen willen achterlaten, dan kunt u dit zonder consequenties doen. 

Het kopen van huizen doen wij voor alle plaatsen binnen Ouddorp. Wij streven naar het zijn van de ideale partner voor woningbezitters, ongeacht u een rijtjeshuis bezit of een vrijstaande woning. Wij zoeken in Ouddorp naar woningen bij alle soorten plaatsen, zoals; de Oosterweg naar de Hermansweg, of van de Julianaweg naar de Wilhelminaweg. Uiteraard zijn wij ook actief in omliggende plaatsen, zoals; Goedereede, Oostdijk, Scharendijke, Den Osse of Ellemeet. 

Waarom uw woning verkopen met Sons Real Estate

Geen makelaarskosten

Bespaar duizenden euro’s aan makelaarskosten! Courtage rekenen wij bij de koper.

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor onze rekening!

Geen onzekerheid!

U kunt in uw huis blijven wonen tot u een nieuw huis heeft gevonden

Geen verkoopstress

Met zekerheid uw huis verkocht. U ontvangt een bod zonder behoud van financiering

Direct uw woning verkocht

Geen bezichtigingen of foto's op het internet

Zeer flexibele verkoop

U kunt in de woning blijven tot u een nieuw huis heeft

Verhuurd huizen verkopen in Ouddorp met huurders erin?

Naast het verkopen van leegstaande huizen, kopen wij ook woningen in verhuurde staat. Er zijn een aantal factoren belangrijk voor het bepalen van de waarde voor een huis in verhuurde staat. Zo zijn de huurinkomsten en vaste lasten van het betreffende huis van groot belang. Daarnaast is het ook belangrijk dat de huurders mogen verblijven bij verkoop van de woning. Zij hebben namelijk recht op huurbescherming. Dit houdt in dat de huurders in het pand mogen blijven wonen, als er sprake is van een verkoopakkoord. Sons brengt binnen 24 uur een gratis en vrijblijvend bod uit, n.a.v. een gratis waardebepaling. 

Hoe werkt Sons Real Estate?

Stap 1

Meldt uw woning binnen 1 minuut aan!

Stap 2

U ontvangt een reactie binnen een werkdag

Stap 3

U gaat mogelijk akkoord met een definitief bod

Stap 4

Officiële koopakte wordt opgesteld

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen in Ouddorp . Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog- en kennisbank artikelen door.

Wij kopen alle soorten huizen

Woning in verhuurde staat
Huizen met achterstallig onderhoud of zwaar verouderde woningen
Appartementen of boerderijen
Studentwoningen
Huizen van alle jaartallen

Stappenplan verkoop van uw woning

1.  Woning aanmelden

Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

2.  Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

Wij bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij op afstand, indien u dit eerst liever heeft, een globaal bod uitbrengen.

3.  U ontvangt een definitief bod

Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

4.  Officiële koopakte wordt opgesteld
Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond!

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!