Direct uw huis verkopen in Nijmegen?

Vrijblijvend en geen makelaarskosten. Sons Real Estate is dé vastgoedmakelaar voor Nijmegen aan wie u uw woning snel kan verkopen. Zonder hiervoor bezichtigingen te hoeven organiseren of uw oude rommel te moeten verwijderen, bieden wij u de optie om zonder zorgen uw oude huis te verkopen.

Vrijblijvend bod ontvangen

+18.500 Nederlanders gingen u voor

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Gratis en vrijblijvend bod!
Bod zonder financieringsvoorbehoud. Direct zekerheid!
Wij kopen woningen in alle staten, dus ook in slechte staat
U kunt na verkoop in uw woning blijven tot u een nieuw huis heeft
U kunt uw inboedel dat u niet wenst mee te nemen achterlaten!
Indien nodig al binnen één week bij de notaris!
Beoordeeld met een 9.4
Marktconform bod

Direct een goed bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de verkoop van uw huis.

Home / Huis verkopen / Nijmegen

Huis snel verkopen in Nijmegen?

Sons Real Estate is dé vastgoedmakelaar aan wie u uw woning snel kan verkopen. Zonder hiervoor bezichtigingen te hoeven organiseren of uw oude rommel te moeten verwijderen, bieden wij u de optie om zonder zorgen uw oude huis te verkopen. En het is tevens mogelijk tijdelijk in uw huis te blijven totdat u kunt intrekken in uw nieuwe woning. Het verkopen van een woning is via Sons Real Estate gratis, want er worden geen makelaarskosten in rekening gebracht.

Sons Real Estate verkoopt woningen aan de woningmarkt na een kleine renovatie of verbouwing. Voor ons zijn kluswoningen een aanzienlijk aandeel van onze aanvragen, maar ook steeds meer nieuwere woningen worden doorgaans verkocht aan Sons Real Estate. Er zijn namelijk meerdere scenario’s denkbaar dat een snelle verkoop de voorkeur verdient ten opzichte van een traditionele verkoop.

Ook worden huizen in bepaalde steden verhuurd aan studenten of bedrijven. Denk aan tijdelijke functies bij grote bedrijven die tijdelijk een woning nodig hebben. Omdat wij gericht kunnen verkopen aan een veelvoud van verschillende kopers, ontvangt u een goed bod. Ons bod is altijd zonder voorbehoud van financiering. Zo heeft u direct zekerheid over de verkoop van uw huis.

U zult zich herkennen in het beeld van het prachtige Nijmegen als mooie studentenstad met een pitoreske uitstraling en natuurlijk de vierdaagse. Nijmegen ligt dichtbij de grens van onze oosterburen en heeft alles wat een stad nodig heeft. Nijmegen is uiteraard erg in trek bij studenten. Als studentenstad worden er bijvoorbeeld ook veel studenten geherbergd in studentenhuizen. Veelal worden huizen in Nijmegen ingezet als huurpand voor jonge studenten die van buitenaf komen studeren.

Uiteraard bent u ook welkom als u in een gemeenten in de omgeving van Nijmegen woont. Wij hebben in het verleden woningen aangekocht in onder andere Wijchen, Beuningen, Groesbeek of Cuijk.

Waarom uw woning verkopen met Sons Real Estate

Binnen 24 uur een geheel gratis en vrijblijvend bod op uw huis

Een bod op uw huis kost u niets en is bovendien geheel vrijblijvend

Bespaar duizenden euro’s op makelaarskosten

Geen langdurig makelaarstraject en bovendien ook geen kosten

Direct een marktconform bod zonder financieringsvoorbehoud

Geen voorbehouden zoals een financieringsvoorbehoud of bouwkundige keuring.

Geen dubbele hypotheeklasten en onzekerheden

Geen risico, dat uw huis niet verkocht raakt en u met twee huizen komt te zitten

Flexibele verkoop

U kunt rustig in de woning blijven wonen tot u uw nieuwe woning kunt betrekken. Inboedel die u niet wenst mee te nemen kunt u achterlaten in de woning

Geen makelaarskosten

 

Voor de verkoop van huizen zullen geen kosten in rekening worden gebracht. Tegenwoordig is de huizenmarkt overhit en Sons Real Estate is meegegaan in deze ontwikkeling. Het hoeft tegenwoordig geen geld te kosten om een huis te verkopen. En ons bod is zonder voorbehoud van financiering, hetgeen inhoudt dat u directe zekerheid heeft dat u de hoogte van het bod met volledige zekerheid zult uitgekeerd krijgen.

Uiteraard bent u ook welkom als u in een gemeenten in de omgeving van Arnhem woont. Voorbeeld plaatsen rondom Arnhem waar wij ook vastgoed opkopen zijn ArnhemWageningen of Veendendaal.

Stappenplan verkoop van uw woning

Stap 1

Meldt uw woning binnen 1 minuut aan!

Stap 2

U ontvangt een reactie binnen een werkdag

Stap 3

U gaat mogelijk akkoord met een definitief bod

Stap 4

Officiële koopakte wordt opgesteld

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen in Nijmegen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door en meld u zich tevens aan voor onze 

Wij kopen alle soorten huizen

Woning in verhuurde staat
Huizen met achterstallig onderhoud of zwaar verouderde woningen
Appartementen of boerderijen
Studentwoningen
Huizen van alle jaartallen

Stappenplan verkoop van uw woning

1.  Woning aanmelden

Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

2.  Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

Wij bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij op afstand, indien u dit eerst liever heeft, een globaal bod uitbrengen.

3.  U ontvangt een definitief bod

Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

4.  Officiële koopakte wordt opgesteld
Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond!

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!