Direct uw huis verkopen in Maastricht?

Sons Real Estate is het vastgoedbedrijf dat woningen opkoopt in Maastricht. Wilt u geen langdurig verkooptraject en zonder zorgen uw huis in Maastricht verkopen? Wij brengen geheel gratis en vrijblijvend een bod uit op uw woning.

Vrijblijvend en geen makelaarskosten

Vrijblijvend bod ontvangen

+18.500 Nederlanders gingen u voor

Geen makelaarskosten
Verzekerd van een marktconform bod!
Bod zonder financieringsvoorbehoud. Direct zekerheid!
Wij kopen woningen in alle staten, dus ook in slechte staat
U kunt rustig in de woning blijven tot u een nieuw huis heeft
U kunt uw inboedel dat u niet wenst mee te nemen achterlaten!
Indien nodig al binnen één week bij de notaris!
Beoordeeld met een 9.4
Marktconform bod

Direct een goed bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de verkoop van uw huis.

Home / Huis verkopen / Maastricht

Zou u graag snel uw huis willen verkopen in Maastricht?

Vind u het lastig om snel uw huis te kunnen verkopen in Maastricht? Het snel verkopen van uw woning kan door vastgoedbedrijf Sons Real Estate waargemaakt worden. Wij kopen woningpanden in voor de eerlijke en marktconforme prijs. Na een bezoek kunnen wij precies weten wat de waarde van uw woning is. Hieruit ontstaat een gratis en vrijblijvend bod. De bepaling van de waarde is overigens ook gratis. Ons doel is om woningbezitters te helpen op een flexibele manier. Wij bieden zekerheid, wat u bij makelaars niet altijd kunt verwachten. Zo kunt u bij ons niet onverwacht het huis uitgezet worden, omdat wij u laten zitten tot u een nieuwe woning heeft kunnen vinden. 

Het snelle proces van Sons Real Estate is geheel gratis. Zo ontloopt u torenhoge kosten aan de makelaar, waar u niet eens garantie heeft voor de verkoop van uw woning. Het bod dat wij uitbrengen kan binnen 24 uur geregeld zijn. Bovendien is dit bod zonder financieringsvoorbehoud. Nadat u het bod heeft geaccepteerd kunnen we samen de financiering afronden bij de notaris. Hiervoor zullen wij maximaal één week voor rekeningen. Als u daadwerkelijk verhuist kunt u ongewenste spullen achterlaten, wij zorgen voor het netjes maken van uw oude woning. Is er sprake van gebreken die wij over het hoofd hebben gezien? Geen zorgen, dit risico nemen wij op ons. 

Het snel verkopen van huizen in Maastricht gaat via ons op een fijne manier. Wij verplaatsen ons in uw situatie, dit kan op alle plekken in Maastricht zijn. Zo kunnen wij u helpen in plaatsen, zoals; rondom de Malbergsingel en de Papyrussingel of van de Keurmeestersdreef naar de Kremersdreef. In geheel Maastricht kunt u op ons rekening, hetzelfde geldt voor omliggende gebieden, zoals; Bunde, Meerssen, Cadier en Keer, Gronsveld of Rothem.

De voordelen van Sons bij snelle verkoop van uw woning in Maastricht

Geen makelaarskosten

Bespaar duizenden euro’s aan makelaarskosten! Courtage rekenen wij bij de koper.

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor onze rekening!

Geen onzekerheid!

U kunt in uw huis blijven wonen tot u een nieuw huis heeft gevonden

Geen verkoopstress

Met zekerheid uw huis verkocht. U ontvangt een bod zonder behoud van financiering

Direct uw woning verkocht

Geen bezichtigingen of foto's op het internet

Zeer flexibele verkoop

U kunt in de woning blijven tot u een nieuw huis heeft

Verhuurd huis verkopen in Maastricht met huurders erin?

Wij zijn ook het vastgoedbedrijf als het gaat om woningen in verhuurde staat. Echter de waardebepaling gaat anders dan bij leegstaande woningen. Zo zijn bepaalde kosten en inkomsten belangrijk, zoals de vaste lasten en de huurinkomsten. Bovendien is het ook als woningbezitter belangrijk om te weten dat een huurder huurbescherming heeft. Dit houdt in dat wij de woning alleen kopen, als de huurder in de woning kan blijven. Na dit proces is het mogelijk voor u om een bod te ontvangen. Net als bij een leegstaande woning is dit geheel gratis en vrijblijvend.

Stappenplan verkoop van uw woning

Stap 1

Meldt uw woning binnen 1 minuut aan!

Stap 2

U ontvangt een reactie binnen een werkdag

Stap 3

U gaat mogelijk akkoord met een definitief bod

Stap 4

Officiële koopakte wordt opgesteld

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen in Maastricht. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door en meld u zich tevens aan voor onze nieuwsbrief.

Wij kopen alle soorten huizen

Woning in verhuurde staat
Huizen met achterstallig onderhoud of zwaar verouderde woningen
Appartementen of boerderijen
Studentwoningen
Huizen van alle jaartallen

Werkwijze Sons Real Estate

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!