Huis verkopen Geertruidenberg

Sons Real Estate is de makelaar die zelf woningen opkoopt. U kunt dus direct uw woning aan ons verkopen zonder hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject. Zo heeft u direct zekerheid bij de verkoop van uw woning.

Vrijblijvend bod ontvangen

+18.500 Nederlanders gingen u voor

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject
Verzekerd van het beste bod op uw huis, zonder financieringsvoorbehoud
Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht
Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum
Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico
Beoordeeld met een 9.4
Beste bod

Direct het beste bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening

Geen makelaarskosten

U bespaart duizenden euro's aan makelaarskosten

Home / Huis verkopen / Huis verkopen in Geertruidenberg

Huis verkopen in Geertruidenberg

Graag uw huis verkopen in Geertruidenberg? Sons Real Estate is de makelaar die zelf woningen opkoopt. U kunt dus direct uw woning aan ons verkopen zonder hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject. Zo heeft u direct zekerheid bij de verkoop van uw woning. Wij kunnen al binnen 24 uur een vrijblijvend bod uitbrengen op de woning en de overdrachtsdatum kan worden vastgelegd op de datum dat u dat wilt. Zo bent u verzekerd van een verkoop zonder stress en onzekerheden.

Verkoop uw huis snel in heel Geertruidenberg en omgeving.

Wij zijn een landelijke inkooporganisatie van woningen. Zo kunt u dus in geheel Geertruidenberg bij ons terecht. Of u nu rondom de Markt woont of ergens langs de stationsweg. Wij kopen huizen in alle soorten en staten. Van appartementen tot woningen in slechte staat als vrijstaande villa’s. Een bod van ons is geheel kosteloos en vrijblijvend. Dus dat is zeker het proberen waard. Ook kunt u natuurlijk bij ons terecht wanneer u uw huis wilt verkopen wanneer u in Raamsdonksveer, Raamsdonk, Drimmelen Made of Oosterhout woont.

Verhuurde woning verkopen in Geertruidenberg met huurders erin

Naast uw eigen huis kunt u ook verhuurde woningen in verhuurde staat aan ons verkopen. Wij kopen dan de woning met huurders er nog in. Een huurder kunt u namelijk niet zomaar uit huis zetten en daarom dient u de woning te verkopen terwijl de huurders er nog wonen. Wij kopen dus woningen in elke staat zowel onverhuurd als verhuurd. Wij bepalen direct de waarde in verhuurde staat aan de hand van de kale huurprijs en de woningwaarde. Zo kunnen wij u binnen 1 uur de waarde in verhuurde staat geven.

Waarom uw huis aan Sons Real Estate verkopen in Geertruidenberg

Hoe gaan wij te werk?

Stappenplan verkoop van uw woning in Geertruidenberg

Stap 1

Meld uw pand direct aan bij Sons Real Estate

Stap 2

U ontvangt een reactie binnen één werkdag

Stap 3

U gaat mogelijk akkoord met een definitief bod

Stap 4

Officiële koopakte wordt opgesteld

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen in Geertruidenberg. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door en meld u zich tevens aan voor onze nieuwsbrief.

Wij kopen alle soorten huizen

Rijtjeswoningen en tussenwoningen
Hoekhuizen of twee-onder-een-kapwoningen
Verouderde kluswoningen
Appartementen

De werkwijze van Sons Real Estate bij de verkoop van uw woning

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!