Huis verkopen Exloo aan woning opkoper? Direct & snel
huis-verkopen-heerjansdam

Direct uw huis verkopen in Eygelshoven?

Vrijblijvend en geen makelaarskosten

beste huis bod

Hoogste bod

Direct het beste bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud
4

Geen makelaarskosten

U bespaart duizenden euro's aan makelaarskosten
a

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening

Home / Huis verkopen / Exloo

Huis verkopen Exloo

Wilt u direct uw huis verkopen in Exloo zonder een makelaar te hoeven inschakelen? Sons Real Estate is het vastgoedbedrijf waaraan u direct uw huis kunt verkopen. Wij brengen geheel vrijblijvend binnen 24 uur een marktconform bod uit op uw huis. Heeft u geen zin in een langdurig verkooptraject, onzekerheden en verkoopstress? Wij bieden zonder financieringsvoorbehoud. Zo weet u direct dat uw huis met zekerheid is verkocht. Bovendien bent u verzekerd van een flexibele verkoop. U kunt nog rustig in uw huis blijven wonen tot u uw nieuw huis kunt betrekken. Heeft u snel geld nodig? Dan kunnen we ook direct een voorschot op uw rekening storten.

Verkoop van uw woning in geheel Exloo en omstreken

Wij kopen in geheel Nederland woningen. Dus ook in Exloo. Of u nu langs de Hoofdstraat woont of rond de Hegeveldsweg, wij kopen woningen in alle staten. Van boerderijen tot appartementen en rijtjeswoningen. Ook in omliggende plaatsen kunt u uw huis verkopen aan ons, zoals Exloërveen, Odoorn, Valthe, Klijndijk, Ees, Buinen en Buinerveen. Wij komen graag eens bij u langs voor een waardebepaling op maat.


Voordelen van directe verkoop van uw huis in Exloo zonder makelaar

 • Geen makelaarskosten
  U bespaart direct duizenden euro’s aan makelaarskosten en kosten voor verkoopklaar maken
 • Geheel gratis en vrijblijvend bod
  U zit nergens aan vast. Wij komen geheel kosteloos en vrijblijvend langs
 • Direct een marktconform bod zonder voorbehouden
  Geen financieringsvoorbehoud of bod onder voorbehoud van bouwkundige keuring
 • Flexibele verkoop
  Wij passen ons aan uw situatie aan. Zo kunt u na verkoop nog in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft, maar behoort een snelle verkoop binnen één week ook tot de mogelijkheden
 • Geen risico’s en onzekerheden
  Geen risico dat u met dubbele lasten komt te zitten of dat de financiering van koper niet rondkomt. Bij ons heeft u directe zekerheid.

  Woning verkopen in Eygelshoven en omgeving

  U kunt in geheel Eygelshoven terecht voor de verkoop van uw woning. Of u nu in de buurt van de Veldhofstraat woont of langs de Laurastraat. Wij kopen zowel appartementen als woonhuizen als boerderijen. Ook in omliggende plaatsten kunt u uw huis aan ons verkopen zoals; Haanrade, Landgraaf, Waubach en Kerkrade. Wij rijden dus graag eens vrijblijvend langs voor een waardebepaling.

  Stappenplan verkoop van uw woning

  Stap 1

  Meld uw woning binnen 1 minuut aan!


  Stap 2

  U ontvangt een reactie binnen een werkdag


  Stap 3

  U gaat mogelijk akkoord met een definitief bod


  Stap 4

  Officiële koopakte wordt opgesteld


  Meer over onze diensten

  Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

  Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen in Exloo. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 070-737 0462. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl  Waardebepaling voor verhuurde huizen

  Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

  Lees meer in onze kennisbank of blog

  Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door en meld u zich tevens aan voor onze nieuwsbrief.

  Wij kopen alle soorten huizen

  Woning in verhuurde staat
  Huizen met achterstallig onderhoud of zwaar verouderde woningen
  Appartementen of boerderijen
  Studentwoningen
  Huizen van alle jaartallen

  De werkwijze van Sons Real Estate bij de verkoop van uw woning

   • Laat uw gegevens bij ons achter. Na ontvangst gaan wij geheel kosteloos en vrijblijvend aan de slag met het opstellen van een gratis waardebepaling.
   • U ontvangt een waardebepaling op afstand of thuis bij u op locatie. Heeft u graag een waardebepaling op afstand dan krijgt u van ons een indicatief voorstel op de mail. Dit is een geschatte waarde van uw woning. Wilt u liever een definitief bod? Dan komen wij langs op locatie voor het opstellen van een vast bod. Ook dit is geheel kosteloos en vrijblijvend
   • Wilt u graag akkoord gaan met ons bod? Dan worden de afspraken vastgelegd omtrent de overdrachtsdatum en verkoopprijs. De koopovereenkomst wordt vervolgens opgesteld en u heeft de zekerheid dat uw woning verkocht wordt.
   • De overdracht op het notariskantoor vind plaats. Op de datum van overdracht worden de sleutels overgedragen en ontvangt u de gelden van uw huis op uw rekening. Gefeliciteerd uw woning is nu officieel verkocht!
  arrow_drop_up arrow_drop_down