Direct uw huis verkopen in Benthuizen?

Heeft u verhuisplannen en wilt u uw woning in Benthuizen snel verkopen voor een marktconforme prijs neem dan nu contract op met Sons Real Estate. Via onze website kunt u eenvoudig een bod aanvragen op uw huis.

Vraag gratis een vrijblijvend bod aan

Vrijblijvend bod ontvangen

+18.500 Nederlanders gingen u voor

Van begin tot eind ontzorgd
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers
Snelle verkoop is haalbaar
Geen kosten aan verbonden. De koper betaald courtagekosten
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis
Beoordeeld met een 9.4
Marktconform bod

Direct een goed bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de verkoop van uw huis.

Home / Huis verkopen / Benthuizen

Snel uw huis verkopen in Benthuizen?

Sons Real Estate kan dit waarmaken door direct uw huis te kopen. Wij kunnen direct bij u langskomen om de woning te bezoeken. Doormiddel van een snelle waardebepaling kunnen wij een gratis en vrijblijvend bod uit brengen, binnen een tijdsbestek van 24 uur. Het bod is altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs. Bovendien bent u door onze directe zekerheid niet verbonden aan financieringsvoorbehoud. Hierdoor ontloop u duizenden euro’s aan onnodige makelaarskosten. 

Bent u ongerust over het hebben van een verblijf na verkoop van uw woning? Geen zorgen, Sons Real Estate zorgt ervoor dat u in de woning kunt blijven tot u een nieuwe woning heeft gevonden. Worden er verborgen gebreken ontdekt na de waardebepaling? Deze nemen wij voor ons risico. Bovendien kunt u inboedel die u niet wenst mee te nemen gerust achterlaten. Profiteer optimaal van de snelle verkoop, door via ons binnen één week een afspraak te hebben met de notaris. 

Sons Real Estate kan snel uw huis verkopen in Benthuizen. Wij kunnen dit waarmaken op plekken, zoals; de Kon. Julianastraat naar de Christinastraat of van de Pr. Beatrixstraat tot de Kon. Wilhelminastraat. Wij kopen huizen in deze plaatsen, maar dit kunnen wij ook realiseren bij omliggende gebieden. Denk hierbij aan; Zoetermeer, Hazerswoude-Dorp, Moerkapelle en Bleiswijk. 

Ontvang vandaag nog de waarde die wij gegarandeerd kunnen opbrengen om u te helpen:

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Binnen 24 uur een geheel gratis en vrijblijvend bod op uw huis

Een bod op uw huis kost u niets en is bovendien geheel vrijblijvend

Bespaar duizenden euro’s op makelaarskosten

Geen langdurig makelaarstraject en bovendien ook geen kosten

Direct een marktconform bod zonder financieringsvoorbehoud

Geen voorbehouden zoals een financieringsvoorbehoud of bouwkundige keuring.

Geen dubbele hypotheeklasten en onzekerheden

Geen risico, dat uw huis niet verkocht raakt en u met twee huizen komt te zitten

Flexibele verkoop

U kunt rustig in de woning blijven wonen tot u uw nieuwe woning kunt betrekken. Inboedel die u niet wenst mee te nemen kunt u achterlaten in de woning

Verhuurd huis verkopen in Benthuizen met huurders erin?

Naast eigen woningen, kunt u ook woningen aan Sons Real Estate verkopen wanneer deze in verhuurde staat zijn. De waardebepaling zal op dezelfde manier verlopen, maar het is wel afhankelijk van de staat van de woning. Een woning in leegstaande staat heeft namelijk een andere waarde dan een woning in verhuurde staat. In een verhuurde staat is de hoogte van de vaste kosten en huurinkomsten van belang. Echter, het is bij een verhuurde staat ook belangrijk om te weten of de huurders in het pand kunnen blijven. Dit zal door regelementen moeten, omdat anders het huis niet verkocht kan worden. Wanneer aan deze eis wordt voldaan kan Sons Real Estate binnen 24 uur een gratis en vrijblijvend bod uitbrengen op uw woning. 

Stappenplan verkoop van uw woning

Stap 1

Meldt uw woning aan bij Sons Real Estate

Stap 2

U ontvangt een reactie binnen één werkdag

Stap 3

U gaat mogelijk akkoord met een definitief bod

Stap 4

Officiële koopakte wordt opgesteld

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen in Benthuizen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door en meld u zich tevens aan voor onze nieuwsbrief.

Wij kopen alle soorten huizen

Woning in verhuurde staat
Huizen met achterstallig onderhoud of zwaar verouderde woningen
Appartementen of boerderijen
Studentwoningen
Huizen van alle jaartallen

Stappenplan verkoop van uw woning

1. Woning aanmelden

Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos.U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

2. Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

Wij bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij op afstand, indien u dit eerst liever heeft, een globaal bod uitbrengen.

3. U ontvangt een definitief bod

Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

4. Officiële koopakte wordt opgesteld
Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond!

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!