Direct uw huis verkopen in Aalten?

U kunt nu eenvoudig en snel zelf uw huis verkopen in Aalten zonder tussenkomst van een makelaar. Verkoop uw woning direct aan Sons Real Estate en u bespaart duizenden euro’s aan makelaarskosten en een lang verkooptraject. Vrijblijvend en geen makelaarskosten.

Vrijblijvend bod ontvangen

+18.500 Nederlanders gingen u voor

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject
Verzekerd van het beste bod op uw huis, zonder financieringsvoorbehoud
Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht
Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum
Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico
Beoordeeld met een 9.4
Beste bod

Direct het beste bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening

Geen makelaarskosten

U bespaart duizenden euro's aan makelaarskosten

Home / Huis verkopen / Aalten

Snel uw huis verkopen in Aalten?

U kunt nu eenvoudig en snel zelf uw huis verkopen in Aalten zonder tussenkomst van een makelaar. Verkoop uw woning direct aan Sons Real Estate en u bespaart duizenden euro’s aan makelaarskosten en een lang verkooptraject. Wij brengen kosteloos een vrijblijvend marktconform bod uit op uw woning, het bod dat wij uitbrengen is niet afhankelijk van voorbehoud op financiering hierdoor is een zeer snelle verkoop mogelijk. Wij bieden u niet alleen een snelle verkoop maar zorgen ook voor een zorgeloze en stressvrije verkoop. Alle administratieve zaken nemen wij voor onze rekening daarnaast nemen we alle kosten zoals de notariskosten voor onze rekening.

Ontvang vandaag nog de waarde die wij gegarandeerd kunnen opbrengen om u te helpen:

Zorgeloos uw woning verkopen

Door de snelle verkoop van uw woning weet u direct hoeveel de verkoop u netto oplevert, hierdoor weet u precies in welke prijsklasse u kunt zoeken naar een nieuwe woning. U hoeft zich geen zorgen te maken als u nog geen nieuwe woning heeft gevonden, tot die tijd kunt u namelijk gewoon in uw eigen huis blijven wonen. Hierdoor loopt u niet het risico op dubbele hypotheek lasten en hoeft u ook niet opzoek naar tijdelijke woonruimte. Als u een nieuwe woning heeft en gaat verhuizen en u wilt een gedeelte van uw inboedel of misschien wel de complete inboedel niet mee verhuizen bieden wij u hiervoor ook de oplossing. U kunt de spullen die u niet meer nodig heeft eenvoudigweg in uw oude woning achterlaten. Hierdoor kunt u zich volledig richten op de inrichting van uw nieuwe woning.

Voordelen van de verkoop van uw huis aan Sons Real Estate

Voor onze klanten zijn wij voortdurend opzoek naar woningen om aan te kopen door heel Nederland. Wij kopen onder andere huizen in; Bocholt, Varsseveld, Lichtenvoorde en natuurlijk in Aalten. Van de Lage Veld tot de Landstraat en van de Hofstraat tot de Bredevoortsestraatweg voor de verkoop van iedere woning in Aalten en omgeving kunt u bij Sons Real Estate terecht. Wij kopen woningen van elk formaat in iedere staat.

Voor de verkoop van uw verhuurde woning kunt u ook bij ons terecht. Als u een woning in de verhuur heeft en deze wil verkopen kan het erg lastig zijn om de lopende huurcontracten te ontbinden. Sons Real Estate biedt u de mogelijkheid om de woning in verhuurde staat inclusief de zittende huurders te verkopen. Op basis van de vaste lasten de maandelijkse huurstromen en de huidige staat van de woning brengen wij een bod uit op uw woning in verhuurde staat. Uw verhuurde huis snel verkocht zonder gedoe.

Stappenplan verkoop van uw woning

Stap 1

Meld uw woning binnen 1 minuut aan!

Stap 2

U ontvangt een reactie binnen een werkdag

Stap 3

U gaat mogelijk akkoord met een definitief bod

Stap 4

Officiële koopakte wordt opgesteld

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen in Aalten. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door en meld u zich tevens aan voor onze nieuwsbrief.

Wij kopen alle soorten huizen

Woning in verhuurde staat
Huizen met achterstallig onderhoud of zwaar verouderde woningen
Appartementen of boerderijen
Studentwoningen
Huizen van alle jaartallen

Onze werkwijze

  • Meld uw woning eenvoudig bij ons aan via het contactformulier.
  • Binnen één werkdag nemen we contact met u op en bespreken uw wensen rond de verkoop.
  • We komen bij u langs voor een bezichtiging en bereiden een bod voor op uw woning.
  • U ontvangt van ons kosteloos een vrijblijvend bod op uw woning.
  • De koopakte wordt opgesteld en de verkoop wordt officieel vastgelegd bij de notaris.
  • Na het onderteken van de koopakte ontvangt u direct de netto koopsom op uw rekening.

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!