Direct uw huis verkopen in Aalst?

Zoekt u de snelste manier om uw huis in Aalst te verkopen tegen een marktconform bod. Zoek dan niet langer! U kunt nu gemakkelijk en snel zelf uw huis verkopen aan Sons Real Estate. Door uw woning direct te verkopen bespaart u duizenden euro’s aan makelaarskosten en een langdurig verkooptraject. Vrijblijvend en geen makelaarskosten.

Vrijblijvend bod ontvangen

+18.500 Nederlanders gingen u voor

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject
Verzekerd van het beste bod op uw huis, zonder financieringsvoorbehoud
Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht
Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum
Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico
Beoordeeld met een 9.4
Beste bod

Direct het beste bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening

Geen makelaarskosten

U bespaart duizenden euro's aan makelaarskosten

Home / Huis verkopen / Aalst

Snel uw huis verkopen in Aalst?

Zoekt u de snelste manier om uw huis in Aalst te verkopen tegen een marktconform bod. Zoek dan niet langer! U kunt nu gemakkelijk en snel zelf uw huis verkopen aan Sons Real Estate. Door uw woning direct te verkopen bespaart u duizenden euro’s aan makelaarskosten en een langdurig verkooptraject. Onze werkwijze is efficiënt en doelgericht u vraagt via de site een bod aan op uw woning we nemen contact met u op en gaan direct met uw aanvraag aan de slag. U ontvangt van ons een vrijblijvend en marktconform bod op uw woning. Wij financieren uit eigen middelen hierdoor is het bod gegarandeerd en kan de verkoop op zeer korte termijn plaatsvinden. Indien gewenst is de officiële overdracht al binnen één week bij de notaris mogelijk.

Ontvang vandaag nog de waarde die wij gegarandeerd kunnen opbrengen om u te helpen:

Zorgeloos uw woning verkopen

Wij betalen alle kosten die bij de verkoop van uw woning komen kijken waaronder de notaris kosten. U weet precies hoeveel de verkoop van uw woning netto oplevert en hoeveel bestedingsruimte u heeft bij de zoektocht naar een nieuwe woning. Wij zijn naar u toe betreft de overdracht van de woning, indien u niet direct een geschikte woning vind kunt u tot die tijd gewoon in uw eigen huis blijven wonen. U hoeft zich geen zorgen te maken over dubbele lasten en loopt niet het risico dat u zonder woning komt te zitten. Als u een huis heeft gevonden en gaat verhuizen helpen wij u met het afvoeren van overbodige huisraad, u kunt deze spullen gewoon in de woning achterlaten en wij regelen de rest.

Voordelen van de verkoop van uw huis aan Sons Real Estate

Sons Real Estate is landelijk actief op de huizenmarkt wij kopen woningen door heel Nederland. U kunt voor de verkoop van alle woningtype bij ons terecht. Heeft u een; appartement, rijtjeswoning of vrijstaand huis dat u wilt verkopen vraag dan nu een bod bij ons aan. Voor ons netwerk van vaste klanten zijn opzoek naar woningen om aan te kopen in onder andere; Brakel, Veen, Spijk en Aalst. Van de Waterlelie, de Dorpstraat tot de Prins Hendrikstraat voor alle woningen in en rond Aalst kunt bij ons terecht voor een marktconform en vrijblijvend bod.

Stappenplan verkoop van uw woning

Stap 1

Meld uw woning binnen 1 minuut aan!

Stap 2

U ontvangt een reactie binnen een werkdag

Stap 3

U gaat mogelijk akkoord met een definitief bod

Stap 4

Officiële koopakte wordt opgesteld

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen in Aalst. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door en meld u zich tevens aan voor onze nieuwsbrief.

Wij kopen alle soorten huizen

Woning in verhuurde staat
Huizen met achterstallig onderhoud of zwaar verouderde woningen
Appartementen of boerderijen
Studentwoningen
Huizen van alle jaartallen

Onze werkwijze

– Meld uw woning eenvoudig bij ons aan via het contactformulier.
 – Binnen één werkdag nemen we contact met u op en bespreken uw wensen rond de verkoop.
 – We komen bij u langs voor een bezichtiging en bereiden een bod voor op uw woning.
 – U ontvangt van ons kosteloos een vrijblijvend bod op uw woning.
 – De koopakte wordt opgesteld en de verkoop wordt officieel vastgelegd bij de notaris.
 – Na het onderteken van de koopakte ontvangt u direct de netto koopsom op uw rekening.

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!