Kamer verhuurpand verkopen? Sons zet hem snel te koop!

Sons Real Estate is het vastgoedbedrijf dat woningen opkoopt. Wilt u geen langdurig verkooptraject en zonder zorgen uw huis verkopen? Wij brengen geheel gratis en vrijblijvend een bod uit op uw woning.

Uw partner voor de verkoop of aankoop van uw kamerverhuurpand

Vrijblijvend bod ontvangen

+18.500 Nederlanders gingen u voor

Geen makelaarskosten
Verzekerd van een marktconform bod!
Bod zonder financieringsvoorbehoud. Direct zekerheid!
Wij kopen woningen in alle staten, dus ook in slechte staat
U kunt rustig in de woning blijven tot u een nieuw huis heeft
U kunt uw inboedel dat u niet wenst mee te nemen achterlaten!
Indien nodig al binnen één week bij de notaris!
Beoordeeld met een 9.4

Kamerverhuurpand verkopen via Sons Real Estate

Beschikt u over een kamerverhuurpand die u wilt verkopen? Sons Real Estate is de partij die u hierbij kan begeleiden. Wij zijn een makelaar die gespecialiseerd zijn in de verkoop van uw kamerverhuurpand. We rekenen geen makelaarskosten waardoor u al duizenden euro’s kan besparen. Daarnaast is Sons Real Estate landelijk actief en kan uw door geheel Nederland begeleiden bij de verkoop van uw kamerverhuurpand. 

Waarde bepalen van uw kamerverhuurpand

Beschikt u over een kamerverhuurpand en wilt u deze verkopen, dan spelen een aantal criteria een rol. U bent natuurlijk benieuwd naar wat uw kamerverhuurpand waard is. Via Sons Real Estate kunt u een waardebepaling aanvragen en zodra u deze heeft ingediend zullen wij een waarde toekennen aan uw pand. De waarde is afhankelijk van een aantal punten:

De locatie: is de locatie gunstig gelegen of ligt het verder uit de stad? Is er veel vraag naar kamerwoningen in dit gebied? Is het makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer? Dit zijn allemaal punten die een rol spelen wat betreft de locatie. Hoe beter gelegen, hoe meer vraag en hoe makkelijker te bereiken, des te meer waarde voor uw opbrengst bij de verkoop. 

Het onderhoud: is het pand goed onderhouden of heeft u weinig rennovaties uitgevoerd. Hoe beter uw pand onderhouden hoe meer waarde dit aan uw pand zal toekennen. Hoe slechter het onderhoud van uw studentenpand, hoe lager de waarde zal liggen. 

Tot slot wordt er gekeken naar het rendement. Zodra u ervoor kiest om uw studentenpand leeg te verkopen, kan de nieuwe eigenaar zelf een rendement toekennen aan uw studentenpand waardoor de waarde van uw kamerverhuurpand stijgt. Verkoopt u een huis met huurders, dan is de waarde afhankelijk van het rendement. Een hoog rendement zorgt voor meer toekenning van waarde en een laag rendement zorgt vaak voor een daling van de waarde van uw kamerverhuurpand. 

Nadat wij uw waarde hebben toegekend aan uw kamerverhuurpand, kunt u beslissen om door te gaan met de eventuele verkoop van uw kamerverhuurpand. 

Waarom onze partners voor ons kiezen

Voordelen van Sons Real Estate

Als u voor ons kiest brengt dit een aantal voordelen met zich mee, wij zetten de voordelen voor u op een rijtje. 

Kamerverhuurpand verkopen

Voor de verkoop van alle soorten kamerverhuurpanden kunt u bij Sons Real Estate terecht. Dankzij ons omvangrijke netwerk aan investeerders ontvangt u een goed bod op uw kamerverhuurpand, zonder daarvoor op Funda te hoeven adverteren. Sons Real Estate bemiddeld gratis voor u, omdat de courtagekosten bij de koper worden neergelegd. Pas als u volledig achter het vrijblijvende bod staat en alle voorwaarden van de verkoop, zit u er aan vast. Onze werkwijze is volledig transparant en wij helpen ook bij de juridische aspecten omtrent de verkoop van uw kamerverhuurpand!

Wat is mijn kamerverhuurpand in Nederland waard?

De waarde bepalen van uw kamerverhuurpand is niet met een simpele rekensom gemaakt. Om een waardebepaling te kunnen maken voor uw kamerverhuurpand worden er meerdere factoren meegenomen. Dit is namelijk afhankelijk van de staat van onderhoud van het pand, de locatie waar het pand zich bevindt en het rendement wat er met de huurders behaald wordt uit de huidige huurinkomsten. Over het algemeen is de stelregel; Hoe hoger het rendement, hoe hoger de huur. Is echter de huur heel hoog en is de staat van onderhoud achterstallig en gedateerd dan dient hier rekening mee te worden gehouden bij het opstellen van de verkoopprijs van uw kamerverhuurpand. 

Kamerverhuurpand te koop

Heeft u een kamerverhuurpand te koop? Dan kunt u bij ons terecht. Wij kunnen u namelijk begeleiden bij het vinden van een geschikte koper voor uw beleggingspand. Al biedt u uw kamerverhuurpand namelijk te koop aan dan kan het zo zijn dat de woning al binnen één dag verkocht is. Er is namelijk een enorme vraag naar kamerverhuurpand, maar het aanbod is echter zeer laag.

 

Zo bieden wij uw studentenhuis te koop via een ”stille verkoop”

Wij benaderen dan alleen partijen waarvan wij op voorhand weten dat zij zeer geïnteresseerd zullen zijn in uw kamerverhuurpand. Zo wordt uw pand dus niet op de openbare markt aangeboden en komt u alleen in contact met serieuze partijen die uw kamerverhuurpand willen kopen zonder enige voorbehouden. Een bod is dan ook altijd zonder voorbehoud van financiering. Zo bent u er dus van verzekerd dat u met een serieuze partij in zee gaat.  Het kan dus zo zijn dat u uw pand aanbiedt en u al binnen twee weken bij de notaris zit om de verkoop rond te maken.

Meer informatie ontvangen

Wilt u graag meer informatie of een adviesgesprek voor het kopen van een kamerverhuurpand? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@sonsrealestate.nl of via het telefoonnummer 085 004 7350. Wij kunnen dan aan de hand van uw wensen en middelen kijken wat de mogelijkheden voor u zijn bij de aankoop van een kamerverhuurpand. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!