Kamer verhuurpand verkopen? Sons zet hem snel te koop!

Meldt uw kamerverhuurpand direct aan voor een kosteloze en vrijblijvende waardebepaling. Wij stellen direct een bod op zonder voorbehoud van financiering en dit verplicht u werkelijk tot niets. Meldt dus direct aan.

Meldt uw pand aan voor een gratis & vrijblijvende waardebepaling

Ook verhuurd & leegstaand

Voor alle soorten bedrijfspanden

Alle staten van onderhoud

Risico's verborgen gebreken zijn voor onze rekening!

Geen makelaarskosten of verkoopstress

Daarnaast is ons bod zonder voorbehoud van financiering.

Geen makelaarskosten

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten

Alle soorten bedrijfspanden

Van kleinschalige tandartspraktijk of kantorenpand tot complete portefeuilles

Direct passend bod op uw pand

Direct een passend bod zonder voorbehoud van financiering

Kamerverhuurpand verkopen via Sons Real Estate

Beschikt u over een kamerverhuurpand die u wilt verkopen? Sons Real Estate is de partij die u hierbij kan begeleiden. Wij zijn een makelaar die gespecialiseerd zijn in de verkoop van uw kamerverhuurpand. We rekenen geen makelaarskosten waardoor u al duizenden euro’s kan besparen. Daarnaast is Sons Real Estate landelijk actief en kan uw door geheel Nederland begeleiden bij de verkoop van uw kamerverhuurpand. 

Waarde bepalen van uw kamerverhuurpand

Beschikt u over een kamerverhuurpand en wilt u deze verkopen, dan spelen een aantal criteria een rol. U bent natuurlijk benieuwd naar wat uw kamerverhuurpand waard is. Via Sons Real Estate kunt u een waardebepaling aanvragen en zodra u deze heeft ingediend zullen wij een waarde toekennen aan uw pand. De waarde is afhankelijk van een aantal punten:

De locatie: is de locatie gunstig gelegen of ligt het verder uit de stad? Is er veel vraag naar kamerwoningen in dit gebied? Is het makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer? Dit zijn allemaal punten die een rol spelen wat betreft de locatie. Hoe beter gelegen, hoe meer vraag en hoe makkelijker te bereiken, des te meer waarde voor uw opbrengst bij de verkoop. 

Het onderhoud: is het pand goed onderhouden of heeft u weinig rennovaties uitgevoerd. Hoe beter uw pand onderhouden hoe meer waarde dit aan uw pand zal toekennen. Hoe slechter het onderhoud van uw studentenpand, hoe lager de waarde zal liggen. 

Tot slot wordt er gekeken naar het rendement. Zodra u ervoor kiest om uw studentenpand leeg te verkopen, kan de nieuwe eigenaar zelf een rendement toekennen aan uw studentenpand waardoor de waarde van uw kamerverhuurpand stijgt. Verkoopt u een huis met huurders, dan is de waarde afhankelijk van het rendement. Een hoog rendement zorgt voor meer toekenning van waarde en een laag rendement zorgt vaak voor een daling van de waarde van uw kamerverhuurpand. 

Nadat wij uw waarde hebben toegekend aan uw kamerverhuurpand, kunt u beslissen om door te gaan met de eventuele verkoop van uw kamerverhuurpand. 

Waarom onze partners voor ons kiezen

Voordelen van Sons Real Estate

Als u voor ons kiest brengt dit een aantal voordelen met zich mee, wij zetten de voordelen voor u op een rijtje. 

Kamerverhuurpand verkopen

Voor de verkoop van alle soorten kamerverhuurpanden kunt u bij Sons Real Estate terecht. Dankzij ons omvangrijke netwerk aan investeerders ontvangt u een goed bod op uw kamerverhuurpand, zonder daarvoor op Funda te hoeven adverteren. Sons Real Estate bemiddeld gratis voor u, omdat de courtagekosten bij de koper worden neergelegd. Pas als u volledig achter het vrijblijvende bod staat en alle voorwaarden van de verkoop, zit u er aan vast. Onze werkwijze is volledig transparant en wij helpen ook bij de juridische aspecten omtrent de verkoop van uw kamerverhuurpand!

Wat is mijn kamerverhuurpand in Nederland waard?

De waarde bepalen van uw kamerverhuurpand is niet met een simpele rekensom gemaakt. Om een waardebepaling te kunnen maken voor uw kamerverhuurpand worden er meerdere factoren meegenomen. Dit is namelijk afhankelijk van de staat van onderhoud van het pand, de locatie waar het pand zich bevindt en het rendement wat er met de huurders behaald wordt uit de huidige huurinkomsten. Over het algemeen is de stelregel; Hoe hoger het rendement, hoe hoger de huur. Is echter de huur heel hoog en is de staat van onderhoud achterstallig en gedateerd dan dient hier rekening mee te worden gehouden bij het opstellen van de verkoopprijs van uw kamerverhuurpand. 

Kamerverhuurpand te koop

Heeft u een kamerverhuurpand te koop? Dan kunt u bij ons terecht. Wij kunnen u namelijk begeleiden bij het vinden van een geschikte koper voor uw beleggingspand. Al biedt u uw kamerverhuurpand namelijk te koop aan dan kan het zo zijn dat de woning al binnen één dag verkocht is. Er is namelijk een enorme vraag naar kamerverhuurpand, maar het aanbod is echter zeer laag.

 

Zo bieden wij uw studentenhuis te koop via een ”stille verkoop”

Wij benaderen dan alleen partijen waarvan wij op voorhand weten dat zij zeer geïnteresseerd zullen zijn in uw kamerverhuurpand. Zo wordt uw pand dus niet op de openbare markt aangeboden en komt u alleen in contact met serieuze partijen die uw kamerverhuurpand willen kopen zonder enige voorbehouden. Een bod is dan ook altijd zonder voorbehoud van financiering. Zo bent u er dus van verzekerd dat u met een serieuze partij in zee gaat.  Het kan dus zo zijn dat u uw pand aanbiedt en u al binnen twee weken bij de notaris zit om de verkoop rond te maken.

Meer informatie ontvangen

Wilt u graag meer informatie of een adviesgesprek voor het kopen van een kamerverhuurpand? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@sonsrealestate.nl of via het telefoonnummer 085 004 7350. Wij kunnen dan aan de hand van uw wensen en middelen kijken wat de mogelijkheden voor u zijn bij de aankoop van een kamerverhuurpand. 

Vrijblijvende waardebepaling ontvangen?

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt de een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Wilt u graag meer informatie ontvangen of heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen? Wij beantwoorden graag al uw vragen. U kunt ons altijd bereiken via info@sonsrealestate.nl. Op werkdagen zijn wij alleen telefonisch bereikbaar tussen 09:00 uur en 17:00. U kunt ons telefonisch bereiken op 085 004 7350.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over de verkoop van horecapanden of hoe wij werken als vastgoedbedrijf? Lees meer over ons op onze algemene pagina, lees onze veelgestelde vragen of de blog berichten door! Wij fungeren ook als makelaar voor verkopen van winkelpanden. Lees ook onze pagina over taxaties van bedrijfspanden door.

Sons koopt alle soorten panden

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitsekende begleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!