Snel bedrijfspand verkopen

Wilt u snel een bedrijfspand verkopen? Sons Real Estate is een vastgoedkoper waaraan u snel en zonder onzekerheden uw bedrijfspand kunt verkopen voor een goede prijs. Een van onze taxateurs kan snel op locatie zijn voor een vrijblijvende waardebepaling. Van kantoorpanden, bedrijfsgebouwen en logistiek vastgoed, tot aan de verkoop van bedrijfshallen of maatschappelijk vastgoed. Zo kopen we alle panden voor eigen rekening, zodat u verzekerd bent van een snelle verkoop. Laat uw gegevens achter en ontvang binnen één werkdag een aanbod.

Snel uw bedrijfspand verkopen    

Als u snel een bedrijfspand wilt verkopen, dan kunt u bij Sons Real Estate terecht voor een vlot verkooptraject met uitstekende verkoopvoorwaarden. Zo beschikken wij over een omvangrijke portefeuille aan bedrijfspanden. Wij zorgen dan ook voor een vrijblijvend bod op korte termijn, zodat u direct weet wat u overhoudt aan de verkoop. Niet elk type pand valt onder onze vastgoedportefeuille. We zorgen er dan voor dat uw bedrijfspand via onze partners wordt verkocht. Zo bent u altijd verzekerd van een snelle verkoop tegen een goede prijs. Bij ons is er geen sprake van enige kosten, zodat u verzekerd bent van een geheel kosteloze verkoop.

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

De werkwijze van Sons Real Estate

Wilt u graag snel een bedrijfspand verkopen? Sons Real Estate is een vastgoedkoper en doet graag een aanbod. U kunt uw bedrijfspand aanbieden, waarna we snel een afspraak maken voor een korte waardebepaling. Hierna ontvangt u direct een vrijblijvend zonder dat er sprake is van een financieringsvoorbehoud. We onderhandelen graag over de verkoopvoorwaarden, waarbij een korte bezichtiging kan plaatsvinden. Is alles besproken en gaat u akkoord? Dan kunnen de papieren in orde worden gemaakt en kan de overdracht plaatsvinden. Of het nu gaat om kantoorgebouwen, horecapanden of beleggingspanden, of om winkelpanden, leegstaande of zwaar verouderde panden. U kunt altijd bij ons terecht voor een vrijblijvende waardebepaling.

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!