Huis verkopen zonder tuin

Uw huis verkopen zonder tuin? Vastgoedmakelaar Sons Real Estate koopt uw woning direct voor eigen rekening. Een aanvraag is eenvoudig, geheel kosteloos en verplicht u tot niets.

9.4

4.4/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Alle soorten gebreken

Wij kopen (klus)huizen op met alle soorten gebreken en verouderde huizen

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder tuin

Bent u van plan uw huis zonder tuin te verkopen? Ongeacht de staat, formaat of ligging van uw woning doen wij graag een bod. Als uw woning geen tuin heeft, dan kan dat de verkoop van uw woning lastig maken. Veel potentiële kopers zijn immers op zoek naar een woning met buitenruimte. Bij ons ontvangt u direct een vrijblijvend bod zonder dat u zich zorgen hoeft te maken om een financieringsvoorbehoud. Wij kopen uw huis zonder tuin dan ook direct voor eigen rekening.

Waarom valt de waarde van uw huis lager uit als u geen tuin heeft?

Een tuin van een woning heeft een grote invloed op de waarde van een woning. De meeste potentiële kopers zijn dan ook op zoek naar een woning met een buitenruimte. Een huis zonder tuin zal dan ook vaak lager worden gewaardeerd dan een vergelijkbare woning met een tuin. De buitenruimte wordt vaak gezien als verlengstuk van de woonruimte en biedt comfort voor zowel uzelf als voor gasten. Als de woning geen tuin heeft, dan kan het uitzicht beperkt zijn. Veel mensen geven de voorkeur aan een huis waarbij er sprake is van vrij uitzicht. Daarnaast is privacy een factor waar potentiële kopers veel naar kijken. Een omheinde tuin zorgt voor privacy en als dat ontbreekt, dan kan dat nadelig zijn voor sommige kopers. Uiteraard hebben meerdere factoren van uw woning invloed op de waarde, echter het verkopen van een huis zonder tuin kan nog een hele opgave zijn via een regulier verkooptraject.

Snel uw huis verkopen zonder tuin aan Sons Real Estate

Bij ons ontvangt u direct een vrijblijvend bod op uw huis zonder tuin. Een ervaren taxateur bekijkt de vele voordelen van uw woning en bepaalt aan de hand van de ligging, formaat en staat van onderhoud snel de waarde. Vervolgens brengen we een bod uit zonder enig voorbehoud van financiering of een bouwkundige keuring. Zo kunt u snel uw huis zonder tuin verkopen voor een goede prijs, zonder dat u daarvoor een lang en onzeker verkooptraject in hoeft te gaan. Wilt u weten welk bod wij kunnen doen op uw woning? Neem dan contact op met Sons Real Estate of laat uw gegevens achter voor onze taxateurs.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Andere interessante pagina's

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!