Huis met slecht energielabel verkopen

Een huis met slecht energielabel verkopen zonder onzekerheden of verkoopstress? Direct een vrijblijvend, marktconform bod ✓ Bepaal zelf wanneer u verkoopt ✓ Woningen in alle soorten & staten ✓ Optie tot terughuren

9.4

4.4/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Alle soorten gebreken

Wij kopen (klus)huizen op met alle soorten gebreken en verouderde huizen

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Home » Huis verkopen » Huis met slecht energielabel verkopen

Huis met slecht energielabel verkopen?

Wilt u een huis met een slecht energielabel verkopen? Via Sons Real Estate is dat mogelijk. Het verkopen van een huis met een slecht energielabel kan een uitdaging zijn. Zo is het voor potentiële kopers duidelijk dat uw woning niet energiezuinig is. Als u besluit niet meer te willen investeren in uw woning en een snelle verkoop wenst, dan kunt u via Sons Real Estate direct een bod op uw woning krijgen zonder enig voorbehoud. Neem telefonisch contact op of laat uw gegevens achter via het contactformulier op de website.

De waarde van uw woning met een laag energielabel

Als u graag een huis wilt verkopen met een slecht energielabel, dan kan dat een behoorlijke uitdaging zijn. Doorgaans is het zo dat woningen met een laag energielabel zoals energielabel D, E, F, en G een veel lagere waarde hebben dan een woning met hogere energielabels. Dit komt doordat een woning met een lager energielabel minder energiezuinig is en dat resulteert weer in een hogere energierekening. Daarnaast is het ook merkbaar in wooncomfort, mede door het gebrek aan goede isolatie. Een woning met een hoger energielabel heeft veelal goede isolatie en bijvoorbeeld zonnepanelen.

De waarde van uw woning wordt tevens beïnvloed door de regelgeving omtrent energielabels. Zo is het verplicht een energielabel te overhandigen en wordt er door potentiële kopers goed gekeken naar het energielabel. Kopers of huurders hebben dan ook een goede reden om van de aankoop af te zien, als blijkt dat het energielabel van betreffende woning laag uitvalt. Uiteraard hebben andere factoren zoals het formaat, ligging, staan van onderhoud en andere factoren een invloed op de waarde. Echter, een laag energielabel kan de waarde van uw woning nadelig beïnvloeden.

Verkoop uw woning met laag energielabel direct aan Sons Real Estate

Besluit u niet meer te willen investeren in uw woning, zodat het energielabel beter wordt? U kunt uw woning dan direct verkopen aan Sons Real Estate. Ongeacht het type energielabel, komen we graag bij u langs voor een opname en doen binnen een werkdag een bod. Als landelijk vastgoedkoper zijn we geïnteresseerd in elk soort woonvastgoed en doen dan elk op elk type woning een bod, ongeacht de staat. Wilt u uw huis met slecht energielabel verkopen voor een goede prijs? Neem vandaag nog contact op met Sons Real Estate of laat uw gegevens achter.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Voor alle soorten woningen
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Andere interessante pagina's

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Altijd een goed bod dankzij onze ruime ervaring in renovatie
Voor alle soorten (klus)huizen
Direct een marktconform bod
Discrete communicatie
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!