Bouwval verkopen

Bouwval verkopen? Direct een vrijblijvend, marktconform bod ✓ Bepaal zelf wanneer u verkoopt ✓ Woningen in alle soorten & staten ✓ Optie tot terughuren

9.4

4.4/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Alle soorten gebreken

Wij kopen (klus)huizen op met alle soorten gebreken en verouderde huizen

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Home » Huis verkopen » Bouwval verkopen

Bouwval verkopen

Snel uw bouwval verkopen voor een goede prijs? Sons Real Estate is een vastgoedkoper waaraan u direct uw bouwval kunt verkopen, ongeacht de ligging, formaat of staat. Onze taxateurs zijn snel op locatie voor een waardebepaling, waarna we al binnen een werkdag een bod zonder enig voorbehoud uitbrengen. Zo weet u met directe zekerheid wat u zult ontvangen voor uw bouwval. Wilt u meer weten omtrent onze werkwijze of een aanvraag indienen? Laat uw gegevens achter of neem direct contact op tijdens werkdagen.

Waardebepaling van een bouwval

De waarde van een bouwval kan sterk variëren aangezien de staat van de bouwval flink uiteen kan lopen. Zo kan er sprake zijn van ernstige structurele schade, maar ook verwaarlozing of ander soort achterstallig onderhoud. In de meeste gevallen kunt u alsnog uw bouwval verkopen voor een schappelijke prijs via een opkoper. Er kan dan een nieuw bestemmingsplan komen, zodat de bouwval kan worden omgebouwd tot een volwaardige woning of bedrijfspand. Een ervaren taxateur van Sons Real Estate zal dan kijken naar verscheidene factoren, zodat u verzekerd bent van een goed bod.

Flexibel en zonder onzekerheden uw bouwval verkopen

Wilt u graag uw bouwval verkopen en bent u op zoek naar een zowel vlot als flexibel verkooptraject, zonder enige onzekerheden? Een directe verkoop aan Sons Real Estate biedt een uitkomst. Wij kopen elk soort woonvastgoed, ongeacht de staat, de locatie of het formaat. Ook in uw bouwval hebben wij interesse. We komen graag op locatie voor een waardebepaling en als u akkoord gaat, dan kunt u uw bouwval binnen een week verkopen voor een goede prijs. Zo nemen we verborgen gebreken volledig voor eigen risico en hanteren we tevens flexibele verkoopvoorwaarden. Zo kunt u zonder onzekerheden op een snelle manier uw bouwval verkopen. Laat uw gegevens achter met het contactformulier of neem direct contact op.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Voor alle soorten woningen
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Andere interessante pagina's

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Altijd een goed bod dankzij onze ruime ervaring in renovatie
Voor alle soorten (klus)huizen
Direct een passend bod
Discrete communicatie
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!