Huis verkopen met asbest?

Wilt u uw huis verkopen in de huidige staat met asbest erin dan is dit mogelijk. Sons Real Estate koopt uw huis met asbest. Bij ons bent u verzekerd van het beste bod zonder enig financieringsvoorbehoud.

9.4

4.4/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Alle soorten gebreken

Wij kopen (klus)huizen op met alle soorten gebreken en verouderde huizen

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Home » Huis verkopen » Huis verkopen met asbest?

Huis verkopen met asbest

Wilt u uw huis verkopen met asbest? Het verwijderen van asbest kan veel geld kosten en bovendien moet er in de meeste gevallen ook een vergunning worden aangevraagd. Daarom is het voor veel mensen om het huis zonder asbest te verkopen. Wilt u uw huis verkopen in de huidige staat met asbest erin dan is dit mogelijk. Sons Real Estate koopt uw huis met asbest. Bij ons bent u verzekerd van het beste bod zonder enig financieringsvoorbehoud. U krijgt altijd een bod rond de marktwaarde en bovendien kan indien gewenst de overdracht al binnen één week plaatsvinden.

Mag ik mijn huis verkopen met asbest erin?

Ja en Nee. U mag uw huis verkopen met asbest erin tenzij de asbesttoepassing direct gevaar oplevert voor het milieu of volksgezondheid. Dan dient dit direct verwijderd te worden. Heeft u het geld niet en moet het direct verwijderd worden? Dan kunnen wij van Sons Real Estate het asbest al laten verwijderen voor de verkoop van de woning. Vervolgens nemen wij na de verwijdering uw woning over en kunt u zonder problemen overdragen.

Bij verkoop moet u asbest dus wel altijd op voorhand vermelden aan potentiële kopers. Particuliere kopers zien al gauw van een koop af met asbest erin. Bovendien zijn banken huiverig met het verstrekken van een financiering wanneer er bekend is dat er asbest in de woning aanwezig is. Uw huis mest asbest verkoopt u dus het snelste en gemakkelijkst aan een vastgoedbedrijf als Sons Real Estate.

Voordelen bij de verkoop van uw huis met asbest erin aan Sons

Werkwijze bij de verkoop van uw huis aan een vastgoedopkoper

1. Wij komen eerst langs voor een woningopname. We meten alles in, schieten wat foto’s voor ons eigen dossier(foto’s komen niet openbaar), bekijken de staat van onderhoud en het afwerkingsniveau.

2. Wij stellen aan de hand van onze gegevens, asbestinventarisatie,  inclusief marktinformatie een bod op en brengen de volgende dag of enkele dagen later een daadwerkelijk bod uit.

3. U kunt het bod afwijzen of accepteren. Bij acceptatie zal er een koopovereenkomst worden opgesteld en overdrachtsdatum worden vastgelegd

4. De overdrachtsdatum bij de notaris. U draagt de woning over. Voor de overdracht vind er een eindinspectie plaats bij de woning en neemt u de sleutels mee naar de notaris. Er wordt getekend en de verkoop is rond.

5. U ontvangt vervolgens de gelden van de notaris direct op uw rekening.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Voor alle soorten woningen
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Andere interessante pagina's

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Altijd een goed bod dankzij onze ruime ervaring in renovatie
Voor alle soorten (klus)huizen
Direct een passend bod
Discrete communicatie
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!