Opknapwoning/opknaphuis verkopen

Uw opknapwoning verkopen zonder onzekerheden of hoge makelaarskosten? Direct een vrijblijvend, marktconform bod ✓ Bepaal zelf wanneer u verkoopt ✓ Woningen in alle soorten & staten ✓ Optie tot terughuren

9.4

4.4/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Alle soorten gebreken

Wij kopen (klus)huizen op met alle soorten gebreken en verouderde huizen

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Home » Huis verkopen » Opknapwoning/opknaphuis verkopen

Opknapwoning/opknaphuis verkopen

Bent u van plan uw opknapwoning te verkopen? Sons Real Estate is een vastgoedkoper waaraan u direct uw woning kunt verkopen, ongeacht de staat. Aan ons kunt u elk soort opknaphuis verkopen, zonder dat u daarvoor een langdurig verkooptraject in hoeft te gaan via een makelaar. Van een half afgebouwd klushuis, tot de verkoop van een woning met zwaar achterstallig onderhoud. Bij ons ontvangt u direct een vrijblijvend bod en we nemen alle verborgen gebreken voor eigen rekening.

Waarom uw opknapwoning verkopen?

In sommige gevallen wilt u een klushuis of een verouderde woning waaraan nog veel moet gebeuren, toch verkopen. Zo kan het voorkomen dat u er simpelweg geen tijd meer voor heeft of uw budget ontoereikend is voor een complete renovatie of verbouwing. Het verkopen van uw opknapwoning is dan de juiste beslissing. Het bedrag dat u krijgt, kunt u dan elders spenderen en het werken aan de woning komt dan te vervallen. Ongeacht de staat van uw opknaphuis, bent u bij Sons Real Estate aan het juiste adres voor een vlotte verkoop. Onze taxateurs kunnen snel op locatie zijn om snel de waarde van uw woning te bepalen, ongeacht de ligging of de onderhoudsstaat. U bent altijd verzekerd van een goede prijs.

Bespaar veel tijd, energie en kosten 

Het opknappen van een woning kost veel tijd, energie en u bent er veel geld aan kwijt. Soms kost het renoveren zoveel dat u toch besluit uw opknapwoning te verkopen. Echter, het verkopen van een opknapwoning kan een uitdaging zijn. Zo moeten er potentiële kopers worden gevonden, die veel willen investeren in de woning. Als u snel van uw opknapwoning af wilt, dan is een verkoop via een regulier verkooptraject bij de makelaar vaak geen optie. Via ons kunt u direct een bod krijgen en als u besluit daarmee akkoord te gaan, dan kan de verkoop al binnen een week rond zijn. Eventuele gebreken aan de woning nemen wij voor eigen rekening en aangezien we tevens beschikken over een eigen afdeling bouw, kunnen we de woning renoveren voor doorverkoop. U kunt uw opknaphuis of kluspand geheel kosteloos verkopen, als u kiest voor een directe verkoop aan Sons Real Estate.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Voor alle soorten woningen
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Andere interessante pagina's

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Altijd een goed bod dankzij onze ruime ervaring in renovatie
Voor alle soorten (klus)huizen
Direct een marktconform bod
Discrete communicatie
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!