Huis met vochtproblemen en optrekkend vocht verkopen

Wilt u uw huis verkopen, maar heeft u last van vochtproblemen of optrekkend vocht? Wanneer u last heeft van deze problemen, kan dit leiden tot een langdurig verkooptraject. Echter zijn wij de makelaar waaraan u uw huis kunt verkopen, zelfs wanneer u last heeft van vochtproblemen. Vrijblijvend en geen makelaarskosten.

Vrijblijvend bod ontvangen

+18.500 Nederlanders gingen u voor

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject
Verzekerd van het beste bod op uw huis, zonder financieringsvoorbehoud
Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht
Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum
Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico
Beoordeeld met een 9.4
Beste bod

Direct het beste bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening

Geen makelaarskosten

U bespaart duizenden euro's aan makelaarskosten

Home / Huis verkopen / Met vochtproblemen en optrekkend vocht verkopen

Met vochtproblemen en optrekkend vocht verkopen

Wilt u uw huis verkopen, maar heeft u last van vochtproblemen of optrekkend vocht? Wanneer u last heeft van deze problemen, kan dit leiden tot een langdurig verkooptraject. Echter zijn wij de makelaar waaraan u uw huis kunt verkopen, zelfs wanneer u last heeft van vochtproblemen. Wij kopen namelijk woningen op in alle soorten en staten.

Zorgeloos uw woning verkopen

Het behandelen van de verschillende vochtproblemen in uw huis kan aardig wat kosten met zich meebrengen. Ook kost het u extra tijd, waardoor het verkooptraject nog langer gaat duren. Wanneer u uw woning aan ons verkoopt, voorkomt u een langdurig verkooptraject en bent u verzekerd van een directe en snelle verkoop. Bij ons hoeft u geen makelaarskosten te betalen, waardoor dus duizenden euro’s bespaard kunnen worden. Wij bieden u het maximale voor uw woning en verborgen gebreken zoals vochtproblemen nemen wij voor rekening. Op deze manier loopt u geen risico’s. Wanneer deze mogelijkheid u aanspreekt kunt u bij ons gratis een vrijblijvend bod aanvragen.

Soorten vochtproblemen

Wanneer u last heeft van vochtproblemen kan dit verschillende oorzaken hebben die ook allemaal een verschillende aanpak nodig hebben. Veel voorkomende vochtproblemen in woningen zijn:

Optrekkende vocht

Hieronder vallen vochtplekken ter hoogte van het grondniveau. De oorzaak van dit vochtprobleem is een verouderde fundering. Dit kan behandeld worden door het injecteren van de muren. Met deze behandeling worden er gaten in de muren geboord, waar vervolgens vochtwerende gel ingespoten wordt. Een andere methode is het onderkappen van muren. Hierbij worden horizontale sleuven door de gevel gemaakt, waar een nieuwe vochtkering geplaats wordt.

Vochtproblemen door condensatie vocht

Vochtproblemen kunnen ook het gevolg zijn van een gebrek aan ventilatie of interne schade aan de woning. Hierbij wordt er gesproken van condensatievocht. Dit probleem kan opgelost worden door middel van het regelmatig luchten van de woning of door een ventilatiesysteem te plaatsen.

Doorslaand vocht

Hieronder vallen vochtplekken die duidelijk zichtbaar zijn op de buitenmuren en/of binnenmuren. Dit komt voornamelijk voor bij oudere woningen, doordat de gevelbekleding water doorlatend is geworden. Dit probleem kan behandelt worden door middel van het impregneren met een onzichtbare coating. Deze coating voorkomt het insijpelen van het vocht in de gevel. Een andere methode om dit probleem te behandelen is het plaatsen van een nieuwe gevelbekleding.

Lek in leidingen en afvoerbuizen

Dit is vaak het probleem wanneer u last heeft van vochtige plekken die niet te verklaren zijn. Deze lekken zijn moeilijk te vinden. Om de oorzaak te vinden kunt een specialist in lekdetectie inschakelen.

Bouwvocht

Ten slotte kan een andere oorzaak van vochtige plekken bouwvocht zijn. Dit ontstaat doordat bij de bouw van een woning veel water wordt gebruikt. Dit probleem kan leiden tot het ontstaan van schimmel in vochtige ruimtes. Om dit aan te pakken is het belangrijk uw woning vaak te luchten en uw huis vocht vrij te maken door middel van een ontvochtiger.

Hoe werkt Sons Real Estate?

Stap 1

Meld uw woning binnen 1 minuut aan!

Stap 2

U ontvangt een reactie binnen een werkdag

Stap 3

U gaat mogelijk akkoord met een definitief bod

Stap 4

Officiële koopakte wordt opgesteld

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door en meld u zich tevens aan voor onze nieuwsbrief.

Relevante pagina’s

Wij kopen alle soorten huizen

Woning in verhuurde staat
Huizen met achterstallig onderhoud of zwaar verouderde woningen
Appartementen of boerderijen
Studentwoningen
Huizen van alle jaartallen

Stappenplan verkoop van uw woning

1. Woning aanmelden

Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

2. Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

Wij bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij op afstand, indien u dit eerst liever heeft, een globaal bod uitbrengen.

3. U ontvangt een definitief bod

Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

4. Officiële koopakte wordt opgesteld
Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond!

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!