Huis met vochtproblemen en optrekkend vocht verkopen

Wilt u uw huis verkopen, maar heeft u last van vochtproblemen of optrekkend vocht? Wanneer u last heeft van deze problemen, kan dit leiden tot een langdurig verkooptraject. Echter zijn wij de makelaar waaraan u uw huis kunt verkopen, zelfs wanneer u last heeft van vochtproblemen. Vrijblijvend en geen makelaarskosten.

9.4

4.4/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Alle soorten gebreken

Wij kopen (klus)huizen op met alle soorten gebreken en verouderde huizen

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Home » Huis verkopen » Huis met vochtproblemen en optrekkend vocht verkopen

Met vochtproblemen en optrekkend vocht verkopen

Wilt u uw huis verkopen, maar heeft u last van vochtproblemen of optrekkend vocht? Wanneer u last heeft van deze problemen, kan dit leiden tot een langdurig verkooptraject. Echter zijn wij de makelaar waaraan u uw huis kunt verkopen, zelfs wanneer u last heeft van vochtproblemen. Wij kopen namelijk woningen op in alle soorten en staten.

Zorgeloos uw woning verkopen

Het behandelen van de verschillende vochtproblemen in uw huis kan aardig wat kosten met zich meebrengen. Ook kost het u extra tijd, waardoor het verkooptraject nog langer gaat duren. Wanneer u uw woning aan ons verkoopt, voorkomt u een langdurig verkooptraject en bent u verzekerd van een directe en snelle verkoop. Bij ons hoeft u geen makelaarskosten te betalen, waardoor dus duizenden euro’s bespaard kunnen worden. Wij bieden u het maximale voor uw woning en verborgen gebreken zoals vochtproblemen nemen wij voor rekening. Op deze manier loopt u geen risico’s. Wanneer deze mogelijkheid u aanspreekt kunt u bij ons gratis een vrijblijvend bod aanvragen.

Soorten vochtproblemen

Wanneer u last heeft van vochtproblemen kan dit verschillende oorzaken hebben die ook allemaal een verschillende aanpak nodig hebben. Veel voorkomende vochtproblemen in woningen zijn:

Optrekkende vocht

Hieronder vallen vochtplekken ter hoogte van het grondniveau. De oorzaak van dit vochtprobleem is een verouderde fundering. Dit kan behandeld worden door het injecteren van de muren. Met deze behandeling worden er gaten in de muren geboord, waar vervolgens vochtwerende gel ingespoten wordt. Een andere methode is het onderkappen van muren. Hierbij worden horizontale sleuven door de gevel gemaakt, waar een nieuwe vochtkering geplaats wordt.

Vochtproblemen door condensatie vocht

Vochtproblemen kunnen ook het gevolg zijn van een gebrek aan ventilatie of interne schade aan de woning. Hierbij wordt er gesproken van condensatievocht. Dit probleem kan opgelost worden door middel van het regelmatig luchten van de woning of door een ventilatiesysteem te plaatsen.

Doorslaand vocht

Hieronder vallen vochtplekken die duidelijk zichtbaar zijn op de buitenmuren en/of binnenmuren. Dit komt voornamelijk voor bij oudere woningen, doordat de gevelbekleding water doorlatend is geworden. Dit probleem kan behandelt worden door middel van het impregneren met een onzichtbare coating. Deze coating voorkomt het insijpelen van het vocht in de gevel. Een andere methode om dit probleem te behandelen is het plaatsen van een nieuwe gevelbekleding.

Lek in leidingen en afvoerbuizen

Dit is vaak het probleem wanneer u last heeft van vochtige plekken die niet te verklaren zijn. Deze lekken zijn moeilijk te vinden. Om de oorzaak te vinden kunt een specialist in lekdetectie inschakelen.

Bouwvocht

Ten slotte kan een andere oorzaak van vochtige plekken bouwvocht zijn. Dit ontstaat doordat bij de bouw van een woning veel water wordt gebruikt. Dit probleem kan leiden tot het ontstaan van schimmel in vochtige ruimtes. Om dit aan te pakken is het belangrijk uw woning vaak te luchten en uw huis vocht vrij te maken door middel van een ontvochtiger.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Voor alle soorten woningen
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Andere interessante pagina's

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Altijd een goed bod dankzij onze ruime ervaring in renovatie
Voor alle soorten (klus)huizen
Direct een marktconform bod
Discrete communicatie
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!