Huis zonder tuin waarde

Wilt u uw huis verkopen zonder tuin en bent u benieuwd naar de waarde? Neem contact op met Sons Real Estate voor een vrijblijvende waardebepaling en verkoop vervolgens uw woning zonder enige onzekerheden.

9.4

4.4/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Alle soorten gebreken

Wij kopen (klus)huizen op met alle soorten gebreken en verouderde huizen

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Home » Huis verkopen » Huis zonder tuin waarde

Huis zonder tuin waarde

De waarde van een huis zonder tuin varieert, maar ligt over het algemeen lager dan een vergelijkbare woning met een buitenruimte. Als u graag uw huis zonder tuin wenst te verkopen, dan is op een snelle manier mogelijk via Sons Real Estate. Sons Real Estate is een vastgoedkoper en koopt diverse woningen door heel het land voor eigen rekening. We komen dan ook graag bij u langs om de waarde van uw huis zonder tuin te bepalen en nemen gebreken achteraf voor eigen risico. Neem contact op en ontvang snel een aanbod.

De waarde van een huis zonder tuin

Een huis zonder tuin wordt bepaald op basis van verscheidene factoren. Door het ontbreken van een buitenruimte wordt er dan ook voornamelijk gekeken naar de locatie, grootte, staat van onderhoud en de aanwezigheid van andere ruimtes. Daarnaast wordt er gekeken naar de huidige markt en vergelijkbare woningen in de omgeving of vergelijkbare woningen zonder tuin. Onlangs het ontbreken van een tuin, kan er wel degelijk interesse zijn. Zo houdt niet iedereen van tuinonderhoud en in een centrum van drukke steden zal je veel minder woningen tegenkomen met tuinen. De waarde wordt dan ook altijd bepaald op basis van de vele voordelen van de betreffende woning.

Uw huis zonder tuin toch snel verkopen voor een goede prijs

Echter, als de woning buiten de stad ligt en de tuin ontbreekt, dan kan de verkoop van uw woning moeizamer verlopen. Veel potentiële kopers zijn vaak op zoek naar huizen met een buitenruimte. Er is immers een veel kleinere doelgroep die geen tuin heeft. Als u snel uw huis zonder tuin wenst te verkopen, zonder dat u daarvoor een lang en onzeker verkooptraject in hoeft te gaan bij een makelaar, dan kunt u kiezen voor een directe verkoop aan Sons Real Estate. We zijn snel op locatie om uw woning te beoordelen en brengen binnen een werkdag een bod uit. Ons bod is zonder enig voorbehoud, zodat u direct weet wat u kunt krijgen van uw woning en u zich geen zorgen hoeft te maken omtrent een financieringsvoorbehoud of behoud van een bouwtechnische keuring. Laat uw gegevens achter of neem direct contact op.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Voor alle soorten woningen
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Andere interessante pagina's

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Altijd een goed bod dankzij onze ruime ervaring in renovatie
Voor alle soorten (klus)huizen
Direct een marktconform bod
Discrete communicatie
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!