Gedateerd huis verkopen

Wilt u een gedateerd huis verkopen? Vastgoedmakelaar Sons Real Estate doet graag een bod. Een aanvraag is eenvoudig, geheel kosteloos en verplicht u tot niets.

9.4

4.4/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Alle soorten gebreken

Wij kopen (klus)huizen op met alle soorten gebreken en verouderde huizen

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Home » Huis verkopen » Gedateerd huis verkopen

Gedateerd huis verkopen

Overweegt u een gedateerd huis te verkopen, zonder dat u een lang en onzeker verkooptraject in hoeft te gaan? Sons Real Estate is een vastgoedmakelaar waaraan u direct uw gedateerd huis kunt verkopen voor een goede prijs. Onze taxateurs zijn snel op locatie voor een vrijblijvende waardebepaling en doen vervolgens direct een bod zonder voorbehoud. Enige verborgen gebreken nemen wij volledig voor eigen risico. Wilt u weten welk bod wij kunnen doen op uw huis? Laat dan uw gegevens achter of neem direct telefonisch contact op voor meer informatie. 

Een gedateerd huis 

Als u graag een gedateerd huis wilt verkopen op een de reguliere markt, dan kan dat via een makelaar vrij lastig zijn. Het probleem ligt vaak al op het gebied van functionaliteit en technologie, maar ook het design is voor veel potentiële kopers minder interessant. Denk bijvoorbeeld aan verouderde interieur, voorzieningen en de algemene onderhoudsstaat van de woning. Ook is er vaak sprake van een verouderde keuken, badkamer en oude elektrische bedrading, maar ook versleten vloeren, gedateerde tegels en verkleuringen in het behang komen vaak voor. Als u een woning heeft met zulke kenmerken en toch snel uw gedateerd huis wilt verkopen voor een goede prijs, dan biedt een directe verkoop aan een opkoper uitkomst.

Verkoop uw gedateerd huis snel en met directe zekerheid aan een opkoper

Sons Real Estate is een opkoper waaraan u direct uw gedateerd huis kunt verkopen. In vele gevallen is een gedateerd huis nog goed bewoonbaar en kan een renovatie of verbouwing, zorgen voor een eigentijdse woning. Als u daar zelf geen tijd of geld in wilt steken, dan is een verkoop aan een opkoper uw beste optie. Zo ontvangt u bij ons direct een vrijblijvend bod zonder enig voorbehoud en eventuele gebreken aan uw huis nemen wij voor eigen rekening. Als landelijk actieve vastgoedkoper zijn we geïnteresseerd in elk soort huis, ongeacht de staat of gedateerde inrichting, architectuur of functionaliteit. Benieuwd naar welk bod wij kunnen doen op uw gedateerde huis? Laat uw gegevens achter via het contactformulier of neem telefonisch contact op.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Voor alle soorten woningen
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Andere interessante pagina's

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Altijd een goed bod dankzij onze ruime ervaring in renovatie
Voor alle soorten (klus)huizen
Direct een passend bod
Discrete communicatie
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!