Huis verkopen dat verbouwd en gerenoveerd moet worden

Een huis verkopen dat verbouwd en gerenoveerd moet worden, verkopen zonder onzekerheden of hoge makelaarskosten? Direct een vrijblijvend, marktconform bod ✓ Bepaal zelf wanneer u verkoopt ✓ Woningen in alle soorten & staten ✓ Optie tot terughuren

9.4

4.4/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Alle soorten gebreken

Wij kopen (klus)huizen op met alle soorten gebreken en verouderde huizen

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen dat verbouwd en gerenoveerd moet worden

Wilt u graag een huis verkopen dat verbouwd en gerenoveerd moet worden? Sons Real Estate is een woning opkoper waaraan u direct uw woning kunt verkopen, ongeacht de staat en gebreken aan uw woning. Zo zijn we landelijk actief en kopen we elk soort woonvastgoed direct voor eigen rekening. Als u besluit uw kluswoning te verkopen, kunt u via Sons Real Estate direct een vrijblijvend bod ontvangen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken om enig voorbehoud. Zo kunt u rekenen op een snelle verkoop.

Waarom uw huis dat verbouwd en gerenoveerd moet worden toch verkopen?

Het verkopen van een woning waaraan nog veel hersteld of gebouwd moet worden, kan een behoorlijke uitdaging zijn. Het opknappen kost namelijk veel tijd, maar ook geld. In sommige gevallen wilt u als huiseigenaar uw woning niet meer verbouwen of renoveren en de woning simpelweg verkopen. Uw budget is mogelijk ontoereikend of u kunt door uw fysieke toestand niet meer klussen. Het verkopen van een huis dat nog verbouwd en gerenoveerd moet worden, lijkt dan onmogelijk. Echter, als vastgoedkoper zijn wij geïnteresseerd in elk soort woonvastgoed en doen daarom ook direct een bod op uw woning, ongeacht de staat of ligging. We beschikken over een eigen afdeling bouw en kunnen er dan ook voor zorgen dat uw woning na de verkoop wordt klaargestoomd voor doorverkoop. Voordeel is dat u snel uw woning kunt verkopen, zonder dat u daarvoor een lang en onzeker verkooptraject in hoeft te gaan via een makelaar.

Snel en flexibel uw huis verkopen aan Sons Real Estate

Ongeacht de staat van uw huis dat nog verbouwd en gerenoveerd moet worden, kunt u nog steeds een goede prijs krijgen. Een aanvraag voor een bod kunt u vrijblijvend via Sons Real Estate regelen. Een van onze ervaren taxateurs maakt graag een afspraak voor opname op locatie, waarbij uw woning goed wordt getaxeerd. Uiteraard is de prijs van een woning waarbij er nog veel opgeknapt moet worden lager dan een compleet huis. Onze taxateur beoordeelt uw woning tevens op andere factoren zoals de ligging en type woning. Bij ons bent u altijd verzekerd van een goede prijs en we zijn flexibel in de verkoopvoorwaarden, zodat u zorgeloos uw huis dat nog verbouwd en gerenoveerd moet worden, kunt verkopen.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Andere interessante pagina's

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!