Huis verkopen elektrische keuring

Wilt u snel uw huis verkopen, maar is de woning niet elektrisch gekeurd? U kunt uw woning, ongeacht de staat of ligging, alsnog verkopen aan Sons Real Estate. U ontvangt binnen een werkdag een vrijblijvend bod en u hoeft geen lang en onzeker verkooptraject in te gaan. Eventuele verborgen gebreken achteraf nemen we voor eigen risico. Zo kunt u snel uw huis verkopen, ongeacht het ontbreken van een elektrische keuring.

Elektrische keuring

Al de elektra in uw woning dient goed en veilig te werken. Een elektrische keuring is dan ook belangrijk en moet aan wettelijke vereisten voldoen. Daarbij staat veiligheid op de eerste plaats. Een afgekeurde woning, waarbij u niet kunt aantonen of al de bedrading op een juiste manier is geplaatst, is voor potentiële kopers vaak afschrikkend. Zo zijn er wellicht verborgen gebreken aan de woning, waardoor er later problemen kunnen ontstaan. Een huis verkopen zonder elektrische keuring is dan ook vaak een lastige opgave. U kunt uw huis vaak alsnog verkopen via een vastgoedkoper.

Uw huis verkopen zonder elektrische keuring?

Als uw huis niet elektrisch is gekeurd, dan kunt u alsnog een goed bod krijgen van Sons Real Estate. Aangezien we tevens beschikken over een eigen afdeling bouw, kunnen we na de verkoop zorgen voor een reparatie, renovatie of keuring. We taxeren uw woning op verschillende factoren, zodat u alsnog verzekerd bent van een passend bod. Daarnaast hanteren we flexibele verkoopvoorwaarden en hoeft u geen enkele verkoopkosten af te dragen. U ontvangt direct een goed bod zonder enig voorbehoud, zodat u gelijk weet wat u kunt ontvangen. Zo kunt u uw huis zonder elektrische keuring met directe zekerheid verkopen. Neem contact op of laat eenvoudig uw gegevens achter via het contactformulier.

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!