Slecht onderhouden huis verkopen

Een slecht onderhouden huis verkopen zonder onzekerheden of hoge makelaarskosten? Direct een vrijblijvend, marktconform bod ✓ Bepaal zelf wanneer u verkoopt ✓ Woningen in alle soorten & staten ✓ Optie tot terughuren

9.4

4.4/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Alle soorten gebreken

Wij kopen (klus)huizen op met alle soorten gebreken en verouderde huizen

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Home » Huis verkopen » Slecht onderhouden huis verkopen

Slecht onderhouden huis verkopen

Wilt u graag uw huis verkopen, maar is de woning slecht onderhouden? Via een regulier verkooptraject is het dan moeilijk uw huis te verkopen, aangezien er veel minder potentiële kopers voor uw woning zijn. Een slecht onderhouden huis kan namelijk veel onderliggende problemen hebben, die niet snel met het blote oog te zien zijn. Het verkopen van een slecht onderhouden woning kan dan ook een uitdaging zijn.

Echter, via Sons Real Estate kunt u altijd een vrijblijvend bod op uw woning ontvangen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken om financieringsvoorbehoud of behoud van een bouwkundige keuring. Wij kopen uw woning direct voor eigen rekening en nemen gebreken aan uw woning voor eigen risico. Neem contact op en maak een afspraak met onze taxateurs.

De waarde van een slecht onderhouden huis

Een huis dat slecht onderhouden is, is voor potentiële kopers minder aantrekkelijk omdat de woning meerdere onderliggende problemen kan hebben. Zo kan er sprake zijn van lekkende daken, gebroken ramen, versleten vloeren of verouderde sanitair, maar ook problemen met elektriciteitssystemen kunnen voorkomen. De verscheidene problemen van een slecht onderhouden huis zorgen ervoor dat het minder aantrekkelijk wordt voor potentiële kopers en daardoor daalt de waarde aanzienlijk. Verkopen via een regulier verkooptraject wordt dan een uitdaging. U kunt dan overwegen uw huis direct te verkopen aan een opkoper. Sons Real Estate is een opkoper en doet direct een bod op uw woning, ongeacht de staat waarin de woning verkeert.

Uw slecht onderhouden huis verkopen

Bent u van plan uw slecht onderhouden huis te verkopen en bent u op zoek naar een vlot verkooptraject, zonder onzekerheden? U kunt uw woning in alle staten verkopen aan Sons Real Estate. Als vastgoedkoper zijn we geïnteresseerd in elk soort woonvastgoed en beschikken tevens over een eigen afdeling bouw. Het is voor ons mogelijk om uw woning na de verkoop op te knappen voor beheer of doorverkoop. Voordeel is dat u uw slecht onderhuis snel kunt verkopen, ongeacht de staat, formaat of ligging. Bij ons ontvangt u direct een bod zonder voorbehoud en u hoeft geen langdurig verkooptraject in te gaan. Dien vandaag nog een aanvraag in.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Voor alle soorten woningen
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Andere interessante pagina's

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Altijd een goed bod dankzij onze ruime ervaring in renovatie
Voor alle soorten (klus)huizen
Direct een marktconform bod
Discrete communicatie
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!