Huis verkopen met asbest dak

Huis verkopen met een asbest dak? Direct een vrijblijvend, marktconform bod ✓ Bepaal zelf wanneer u verkoopt ✓ Woningen in alle soorten & staten ✓ Optie tot terughuren

9.4

4.4/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Alle soorten gebreken

Wij kopen (klus)huizen op met alle soorten gebreken en verouderde huizen

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Home » Huis verkopen » Huis verkopen met asbest dak

Huis verkopen met asbest dak

Wilt u uw huis verkopen met asbest dak? Via een regulier verkooptraject kan dat een behoorlijke opgave zijn. Sons Real Estate is een vastgoedkoper waaraan u elk soort woning kunt verkopen, zelfs als uw woning een asbest dak heeft. We begrijpen dat een woning met een asbest dak veel potentiële kopers afschrikt. Het is immers niet goed voor de gezondheid en er moet in het dak worden geïnvesteerd. Als u simpelweg snel uw huis met asbest dak wenst te verkopen, dan is dat mogelijk via Sons Real Estate. Wij doen direct een vrijblijvend bod en u hoeft geen langdurig verkooptraject in te gaan.

Woning met een asbest dak

Als u een verouderd huis heeft, dan is het gebruik van asbest vrij gebruikelijk. Asbest is een veelvoorkomend bouwmateriaal vanwege de eigenschappen. Zo heeft asbest brandwerende en isolerende eigenschappen, wat voor een dak ideaal is. Veel verouderde huizen hebben nog asbestdaken. Een dak van asbest is veilig, maar na verloop van tijd kan het vezels loslaten. Het inademen van asbest in vezelvorm is ongezond en zelfs kankerverwerkend. Veel kopers zullen dan ook worden afgeschrikt vanwege het asbest dak. U kunt uw woning via een regulier verkooptraject niet snel verkopen. Een opkoper biedt dan een uitkomst.

Verkoop uw huis met asbest dak voor een goede prijs

Sons Real Estate is een vastgoedkoper waaraan u elk soort woning kunt verkopen, zelfs als uw huis een asbest dak heeft. Een ervaren taxateur kan snel op locatie zijn voor een vrijblijvende waardebepaling. Uw woning wordt dan voornamelijk getaxeerd op de onderhoudsstaat en afwerkingsniveau. Uiteraard speelt de aanwezigheid van asbest een rol in het bepalen van de waarde, maar ook de ligging, energielabel en de vraag- en verkoopprijs van vergelijkbare woningen in de wijk of regio bepalen de waarde. Benieuwd naar welk bod wij kunnen doen op uw huis met asbest dak? Neem vrijblijvend contact op en maak een afspraak voor een opname.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Voor alle soorten woningen
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Andere interessante pagina's

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Altijd een goed bod dankzij onze ruime ervaring in renovatie
Voor alle soorten (klus)huizen
Direct een passend bod
Discrete communicatie
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!