Huis verkopen met schade

Uw huis met schade verkopen zonder onzekerheden of hoge makelaarskosten? Direct een vrijblijvend, marktconform bod ✓ Bepaal zelf wanneer u verkoopt ✓ Woningen in alle soorten & staten ✓ Optie tot terughuren

9.4

4.4/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Alle soorten gebreken

Wij kopen (klus)huizen op met alle soorten gebreken en verouderde huizen

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Home » Huis verkopen » Huis verkopen met schade

Huis verkopen met schade

Heeft u een huis met schade en wilt u de woning toch zo snel mogelijk verkopen? Sons Real Estate is een vastgoedmakelaar en koopt elk soort woning, ongeacht de staat. Het verkopen van beschadigd huis kan uiteraard een uitdaging zijn, maar ondanks de schade kunt u uw huis nog steeds verkopen. Zo kunt u vrijblijvend contact opnemen en ontvangt u op zeer korte termijn een bod, zonder enig voorbehoud. Zo kunt u alsnog met directe zekerheid uw huis verkopen met schade.

Verschillende soorten schade

Schade aan uw huis kan op verschillende manieren ontstaan. Zo kan het voorkomen dat u te maken kreeg met een brand, maar ook wateroverlast door een flinke storm kan een mogelijke oorzaak zijn. De schade kan ook worden veroorzaakt door achterstallig onderhoud en uiteraard het verouderen van uw woning. Wat voor schade uw huis ook oploopt, het kan de waarde van uw woning zeer nadelig beïnvloeden. Echter, u kunt uw huis met schade nog steeds verkopen. Sons Real Estate is gespecialiseerd in het kopen van beschadigde woningen, zodat u alsnog op zowel snelle als flexibele manier uw huis kunt verkopen.

 

Repareren is duurder

Het direct verkopen van uw huis met schade is in de meeste gevallen de juiste keuze. Zo bespaart u veel tijd, maar ook geld. De reparatiekosten kunnen aanzienlijk oplopen en zeker als u derden in moet inschakelen voor een renovatie, dan bent u vaak een aanzienlijk bedrag kwijt. Voorkom onnodige kosten en zorgen, en kies voor een directe verkoop aan Sons Real Estate. Onze taxateurs kunnen uw woning vlot taxeren, ongeacht de schade.

Verkoop uw huis met schade aan Sons Real Estate

U vraagt zich natuurlijk af of het mogelijk is om uw huis met schade te verkopen. Via Sons Real Estate kunt u vrijblijvend een bod ontvangen, ongeacht de schade. Of het nu gaat om een huis met een verouderd dak, een volledig uitgebrand huis of een huis met stormschade. Wij doen graag een bod, zodat u snel uw huis met schade kunt verkopen. Neem vandaag nog contact op en maak een afspraak voor een opname.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Voor alle soorten woningen
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Andere interessante pagina's

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Altijd een goed bod dankzij onze ruime ervaring in renovatie
Voor alle soorten (klus)huizen
Direct een passend bod
Discrete communicatie
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!