Huis verkopen met zilvervisjes

Huis verkopen met zilvervisjes? Direct een vrijblijvend, marktconform bod ✓ Bepaal zelf wanneer u verkoopt ✓ Woningen in alle soorten & staten ✓ Optie tot terughuren

9.4

4.4/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Alle soorten gebreken

Wij kopen (klus)huizen op met alle soorten gebreken en verouderde huizen

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Home » Huis verkopen » Huis verkopen met zilvervisjes

Huis verkopen met zilvervisjes

Bent u van plan uw huis te verkopen, maar kampt u met een zilvervisjes probleem? Een overmatige hoeveelheid zilvervisjes is vaak een onderliggend probleem aan uw woning. Als u uw huis met zilvervisjes snel wenst te verkopen, dan is een verkoop via een regulier verkooptraject moeizaam. Het hebben van een zilvervisjes probleem zal dan ook vele potentiële kopers afschrikken. Sons Real Estate is een vastgoedkoper waaraan u, ongeacht het probleem of verborgen gebreken, alsnog uw woning kunt verkopen. Zo bent u altijd verzekerd van een goede prijs en u hoeft geen langdurig verkooptraject in te gaan. Neem telefonisch contact op of laat uw gegevens achter via het contactformulier.

Woning met zilvervisjes

Een woning met veel zilvervisjes heeft vaak een onderliggend probleem. Zilvervisjes, ook wel zilvervliesjes genoemd, zijn insecten die zich vaak nestelen in vochtige omgevingen zoals kelders, badkamers of andere plekken in het huis waar het vaak vochtig is. Een woning met veel zilvervisjes kan dan ook het gevolg zijn van een vochtprobleem, maar dat is niet altijd het geval. Als u snel uw huis met zilvervisjes wenst te verkopen, dan kan dat via een regulier verkooptraject lastig zijn. Voor vele kopers zal het hebben van overmatig veel zilvervisjes een probleem zijn, aangezien er mogelijk een onderliggend probleem is. Als u het probleem niet wilt aanpakken, dan is het ook mogelijk om uw woning direct te verkopen. Een verkoop aan een opkoper biedt dan een uitkomst. Sons Real Estate is een vastgoedkoper waaraan u uw woning direct kunt verkopen.

Direct een goed bod op uw woning ongeacht de staat of probleem

Bij Sons Real Estate kunt u terecht voor een snelle verkoop van uw woning, zelfs als er veel zilvervisjes aanwezig zijn. Onze taxateurs kunnen snel op locatie zijn, zodat u al binnen een werkdag een bod kunt verwachten. Ons uitgebrachte bod is zonder enig voorbehoud, zodat u direct weet wat u kunt ontvangen voor uw woning. De onderhoudsstaat of probleem in uw woning is minder van belang. Daarnaast kunt u rekenen op flexibele verkoopvoorwaarden en een vlot verkooptraject, zodat u alsnog uw huis met zilvervisjes kunt verkopen voor een goede prijs.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Voor alle soorten woningen
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Andere interessante pagina's

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Altijd een goed bod dankzij onze ruime ervaring in renovatie
Voor alle soorten (klus)huizen
Direct een passend bod
Discrete communicatie
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!