Huis verkopen met lekkage

Huis met lekkage verkopen? Sons Real Estate is een vastgoedkoper en doet graag een bod op elk soort woning, ongeacht de staat, formaat of ligging.

9.4

4.4/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Alle soorten gebreken

Wij kopen (klus)huizen op met alle soorten gebreken en verouderde huizen

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Home » Huis verkopen » Huis verkopen met lekkage

Huis verkopen met lekkage

Uw huis verkopen ondanks een lekkage? Sons Real Estate is een vastgoedbedrijf waaraan u ongeacht de lekkage uw huis snel kunt verkopen voor een goede prijs. Het verkopen van een huis met een lekkage zal via een regulier verkooptraject een uitdaging zijn. Zo moet het probleem verholpen worden en zijn er mogelijk verborgen gebreken. Bij Sons Real Estate ontvangt u direct een goed bod zonder enig voorbehoud en u hoeft geen langdurig verkooptraject in te gaan. Zo kunt u zonder onzekerheden op een snelle manier uw huis verkopen met lekkage. Neem contact op en maak een afspraak met onze taxateurs.

Woning met een lekkage

Als u kampt met een lekkage, dan kan dat ernstige gevolgen hebben voor de constructie en de waarde van uw woning. Bij het vinden van een lekkage is het van belang om zo snel mogelijk een loodgieter, dakdekker, aannemer of een andere professional in te schakelen. Als dat niet mogelijk is en u toch de woning wenst te verkopen, ongeacht de lekkage, dan is een regulier verkooptraject via een makelaar een moeizaam proces. Er zijn niet veel kopers die te wachten zitten op een lekkage en de verscheidene (vocht) problemen nadien. U kunt uw woning dan alsnog snel verkopen, als u kiest voor een directe verkoop aan een opkoper.

Verkoop uw huis ongeacht de lekkage

Kampt uw huis met een lekkage, maar wilt u de woning toch snel verkopen? Via Sons Real Estate is het mogelijk. Wij kopen uw woning, ongeacht de staat, probleem of locatie direct voor eigen rekening. We komen dan ook graag op locatie voor een vrijblijvende waardebepaling, ongeacht de mate van lekkage. Verborgen gebreken of onderliggende (vocht) problemen nemen we voor eigen risico. Zo kunt u voor een goede prijs en zonder onzekerheden toch uw huis verkopen met lekkage. We maken graag een afspraak voor een vrijblijvende waardebepaling op locatie.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Voor alle soorten woningen
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Andere interessante pagina's

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Altijd een goed bod dankzij onze ruime ervaring in renovatie
Voor alle soorten (klus)huizen
Direct een passend bod
Discrete communicatie
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!