Huis in slechte staat verkopen

Huis in slechte staat verkopen? Direct een vrijblijvend, marktconform bod ✓ Bepaal zelf wanneer u verkoopt ✓ Woningen in alle soorten & staten ✓ Optie tot terughuren

9.4

4.4/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Alle soorten gebreken

Wij kopen (klus)huizen op met alle soorten gebreken en verouderde huizen

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Home » Huis verkopen » Huis in slechte staat verkopen

Huis in slechte staat verkopen

Wilt u uw huis in slechte staat verkopen? Via een regulier verkooptraject zal dat moeizaam verlopen. Zo zijn potentiële kopers vaak niet geïnteresseerd in een woning in slechte staat, aangezien er sprake kan zijn van verborgen gebreken. U kunt uw huis alsnog verkopen via een directe verkoop aan Sons Real Estate. Aan ons kunt u zonder onzekerheden uw huis in slechte staat verkopen voor een goede prijs, waarbij u geen langdurig verkooptraject in hoeft te gaan. Benieuwd naar welk bod wij kunnen uitbrengen? Neem telefonisch contact op tijdens kantooruren of laat eenvoudig uw gegevens achter voor onze taxateurs.

Een huis in slechte staat

Een huis in slechte staat kan aanzienlijke gebreken of problemen vertonen. Denk bijvoorbeeld aan de constructie of structurele problemen zoals, de fundering, verzakkingen, instabiliteit of vervormingen. Een huis in slechte staat is dan ook over het algemeen vrij lastig te verkopen via een regulier verkooptraject. Een directe verkoop aan Sons Real Estate biedt dan een uitkomst. Ongeacht de zichtbare of verborgen gebreken aan de woning, kunt u een goed bod ontvangen. Of het nu gaat om houtrot, verouderde elektrische systemen, vochtproblemen, beschadigingen aan deuren of wanden, of achterstallig onderhoud. Bij Sons Real Estate kunt u terecht.

Zonder onzekerheden uw huis verkopen in slechte staat?

Is uw huis in zeer slechte staat, maar wilt u de woning toch snel verkopen zonder dat u daarvoor een lang en onzeker verkooptraject moet ingaan via een makelaar? Dan is een verkoop aan Sons Real Estate uw beste optie. Ongeacht de ligging, het formaat of de staat van uw woning, doen we direct een goed bod, waarbij u zich geen zorgen hoeft te maken om financieringsvoorbehoud of behoud van een bouwkundige keuring. Ons bod staat vast, zodat u direct weet wat u kunt ontvangen voor uw huis in slechte staat. Enige gebreken aan uw woning nemen we voor eigen risico. Benieuwd naar ons bod? Neem vandaag nog contact op.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Voor alle soorten woningen
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Andere interessante pagina's

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Altijd een goed bod dankzij onze ruime ervaring in renovatie
Voor alle soorten (klus)huizen
Direct een marktconform bod
Discrete communicatie
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!