Huis verkopen met slechte fundering / funderingsproblemen

Wilt u een huis verkopen met slechte fundering of funderingsproblemen? Sons Real Estate komt graag langs voor een vrijblijvende waardebepaling, waarna u kunt besluiten uw huis te verkopen.

9.4

4.4/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Marktconform bod

Direct een goed bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Alle soorten gebreken

Wij kopen (klus)huizen op met alle soorten gebreken en verouderde huizen

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen met slechte fundering / funderingsproblemen

Wilt u graag uw huis verkopen, maar heeft de woning een slechte fundering of funderingsproblemen? Via een regulier verkooptraject is het dan moeilijk om uw huis te verkopen, maar niet onmogelijk. Sons Real Estate is een vastgoedkoper waaraan u direct uw woning kunt verkopen, ongeacht de staat of ligging. Wij kunnen de woning na de verkoop zelf restaureren. Voordeel is dat u snel uw huis kunt verkopen, ongeacht de staat of gebreken. Neem contact op en ontvang direct een bod zonder enig voorbehoud.

Oorzaken van funderingsproblemen

Problemen met de fundering kunnen erg vervelend zijn en veel kosten. Funderingsproblemen kunnen verschillende oorzaken hebben zoals een grondverzakking, verzakking van de fundering zelf of scheurvorming. De problemen kunnen leiden tot grotere (structurele) schade aan uw huis, waardoor de waarde van uw huis nog verder kan gaan dalen. Het is dan ook raadzaam om snel wat aan het funderingsprobleem te doen, echter dat is niet altijd direct mogelijk.

Verkopen in plaats van repareren

U kunt dan ook overwegen uw huis direct te verkopen in plaats van te laten repareren. Zo moet u uw woning vaak door een professionele ingenieur laten inspecteren. U krijgt dan een beter beeld van de problemen. Echter, dat is niet zonder kosten. Daarnaast zijn de kosten voor het repareren van funderingsproblemen zeer hoog. U kunt er dan voor kiezen om uw huis snel te verkopen aan een opkoper, zodat u met het bedrag de aankoop van een nieuwe woning kunt financieren. 

Verkoop uw huis met slechte fundering voor een goede prijs

Sons Real Estate is een vastgoedkoper en doet ongeacht de funderingsproblemen van uw huis een goed aanbod. We zijn geïnteresseerd in elk soort woonvastgoed en beschikken tevens over een eigen afdeling bouw. Na de verkoop kunnen we dan ook de betreffende woning weer bewoonbaar maken. Via de website of telefonisch kunt u vrijblijvend een aanvraag indienen. Vervolgens kunnen onze taxateurs snel op locatie zijn voor een waardebepaling. Wilt u meer informatie ontvangen? In een persoonlijk gesprek vertellen we u graag meer.

 

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!